dinsdag 25 november 2014

Legend trilogy spoiler free review

Hiii!

Gonna write in English again! So made a “bookclub” post but I think I never posted it. Probably because it was bad. But I will make it! One day… The last three weeks I’ve been reading the Legend trilogy, so here is my review!

It’s spoiler free, so don’t worry. This has become one of my favorite trilogies so I wanted to share it with all of you.

donderdag 20 november 2014

zelf sinterklaas gedicht/surprise maken


Sinterklaas komt eraan en dat betekent surprises. En bij elke surprise is het leuk om een gedicht bij te doen.
Daarom heb ik een kort testje en wat tips om je gedicht te maken. Natuurlijk kan je ook een helemaal kant en klaar gedicht maar dat is niet leuk voor degene die je surprise ontvangt.


panorama view

Heey mensen ik wijk van mijn vaste patroon af omdat het gewoon niet bij te houden is, school is te veel dus jaaaa...

Iedereen (of tenminste bijna iedereen) heeft wel eens: 'wauw wat is dit een mooi uitzicht'. of gewoon een ver uitzicht of een mooie lucht. dat geeft een ultiem geluks-gevoel maar veel  mensen (zoals ik) vinden dat soort dingen niet snel mooi en hebben dan dat gevoel niet (wat je ook uit andere dingen kan halen maarja). nu ben ik erachter gekomen hoe je het een stuk mooier kan maken: maak een panorama foto.

woensdag 12 november 2014

Social media Book Tag

Heey!!

Long time no see....
Alweer ik ga er geen lang verhaal van maken. School en alles er om heen is gewoon heel erg druk. Dus ik heb gewoon geen tijd....
Ik ben bezig om een foto bericht te maken over de Engelse uitwisseling. Maar ik moet nog heel veel foto's krijgen van mijn vriendinnen dus dat komt later!

Omdat ik vandaag vrij heb, wou ik een bericht gaan schrijven. Maar ik had niet veel ideeën dus ging ik op Youtube.
En ik kwam op het idee om een tag te gaan doen. Deze tag is al best wel lang rond "Booktube" aan het gaan en het leek me wel leuk. Dus hier is de Social media Book tag!!