dinsdag 25 februari 2014

Random stuff

EEY

Toch weer een tijdje geleden dat IK wat heb geplaatst he??!
Maar soofje is BACK.
Haha
Goed ik zit in C-uur lokaal, het lijkt echt een eeuwigheid geleden dat ik hier heb gezeten....
Valentine zit een lijst te maken over een zelf verzonnen hungergames editie.
GENIAAL
haha.
Ik ben nogal obsessed de laatste tijd met de hungergames
Maar i don't care!

Uhmm ja....
Het is dinsdag
Zo meteen hebben we pauze en daarna dansen....
Loes zit naast me.
Donna achter me
Naast Donna zit Sari
En achter Sari zit Val....
Sorry ik weet niks meer te bedenken.
Ik word de laatste tijd nogal gek van mezelf....
Ik was vanochtend opeens super hyper
En 2 minuten daarna was ik echt dood moe........
VAAAAAAAG
Dus dat een beetje...
mn leven is nogal saai de laatste tijd.
I don't know why but yeeeaahhh



Byeeee
X
Sooooooof

woensdag 19 februari 2014

skivakantie

heey allemaal ik ben op skivakantie het is hier Super leuk en ik kan al snowboarden niet supergoed maar het gaat erom dat ik het kan, ik zit in Saalbach en blijf tot en met zaterdag.

I know dit lijkt net een watsappje van een bekende maar ik vind het leuk om dat te doen.
ik ben hier met mijn neefje nichtje nichtje oom en tante en oma en mijn zusje. Mijn ouders zitten in Vietnam het is. Hier Super gezellig en mooi maar de het weer werkt tegen het regent best veel waardoor als wij in ons appartement komen. Onze kleren helemaal doorweekt zijn .
maarja...
groetiess maud

vrijdag 14 februari 2014

het 200e bericht!!!!!!!!

heey dit is het 200e bericht!!!!!
sorry ik dacht dat is wel leuk om te zeggen maar ja baai!
groetjes maud

frans

ooi,
ik zit nu onder Frans en ik heb net een proefwerk achter de rug. Ik weet niet wat ik moet schrijven maar ik doe maar wat want ik wil niet niks doen en hoelanger dit bericht hoe langer jullie blijven lezen dus ga ik maar ff door met deze klets praat, ik zit nu boven in de D vleugel en de bel gaat !!!!!!!!!!!!!!

en nu zit ik in een geschiedenis les want je kan een bericht opslaan en later verder gaan. We zijn nu niet met een toets klaar maar de leraar zit ook op z'n mobiel dus. En als ik midden in een zin stop dan moet ik waarschijnlijk mijn mobiel wegleggen. We hebben voor geschiedenis afgelopen les een tijd lijn gemaakt en hopelijk krijgen we deze week onze cijfers daarvoor . Ik kom net van opvang dat is als een leraar ziek is en dan krijgen wij een les hoofd rekenen.

woensdag 12 februari 2014

VAKANTIE

Eeeey

Haha, echt waar er staan nu echt al 10000000 onafgemaakte berichten hier joh!!! Dus ik dacht ik ga een wel afgemaakte maken! **shocking**

zondag 2 februari 2014

een bericht

als jullie de titel hebben gezien denken jullie waarschijnlijk: ja duh, maar zo logisch is het niet want ik heb al heel lang geen bericht meer gestuurd. Maarja waarschijnlijk. Hadden jullie dat al door.

oke nu iets intressanters: ik ben naar Utrecht geweest met kim Elizabeth Noor en Sophie (een andere Sophie) het was Super leuk en ik heb wat gekocht ( gellukkig wel anders was ik voor niks naar Utrecht geweest). Een babylips de cherry me degenen die niet weten wat babylips is dat is een soort labbelo degenen die niet weten wat labello is het is lippenbalsem. En we zijn naar de Starbucks geweest, ik heb nog heeeeeeeel erg leuke armbandjes gekocht bij de beadies, een infinity en een geluks armbandje en verder nog kleren gepast bij de h&m (echt superleuke kleren ik ben best kieskeurig qua kleren maar ze hadden er echt leuke kleren bij andere winkels is het vaak zo van, " koop maar ik heb echt nieuwe kleren nodig" maar de kleren die ik nu heb gepast waaren echt leuk.

maar ik ga een eind aan dit bericht draaien want ik ben op een feestje en ze willen verstoppertje met me spelen.

doeggie