zondag 29 december 2013

Pauze, Video en Kapot

Heey

Ik ben terug van weggeweest! Ik wou mezelf in de kerstweek even pauze geven van alles wat ik moet doen... Daarom heb ik de afgelopen week niks geplaatst.... Ik vind bloggen echt geweldig. En zonder zou ik echt niet meer kunnen leven. Maar soms geeft het ook stress want ik wil elke week ongeveer 2 berichten plaatsen en dat lukt niet altijd. Soms heb ik niks te vertellen en soms heb ik gewoon geen tijd... Ik vind het zelf verschrikkelijk als er in een week niks word geplaatst. En zelfs nu schrok ik even toen ik zag dat het laatste bericht 2 weken geleden is gepost, terwijl ik mezelf toch echt vrij heb gegeven. Nou ja genoeg gezegd over dat.
Ik wil mijn kerst verhalen even prive houden. Dus even verder naar het volgende verhaal: Maud en ik wilden een soort van kerst serie maken of in iedergeval 1 video... Nou die hadden we dus gemaakt. Ik had hem bijna helemaal bewerkt.
Crashed moviemaker.... Ik was echt boos joh!!! Ik had echt een paar uur werk in gestoken... Liedjes er achter gezet. De helft van de bloopers waren al bewerkt en de video was bijna helemaal bewerkt alleen de laatste 3 min nog... Nou ja. Ik had het de dag er na nog een keer geprobeerd. Maar toen crashte dat ding al na vijf minuten. Ik was er een beetje klaar mee. Dus ben ik er mee gestopt... I'm sorry people. Ik heb het echt geprobeert maar het lukte gewoon niet....
En oja!! Mauds mobiel is stuk (ze heeft het laten vallen :/ ) dus zij plaatst geen berichten voorlopig denk ik... Of ze doet het op de computer/laptop maar dat vind ze irritant.

Maar uuhm dat was het denk ik maar weer...

Bye
X
Soof

zondag 15 december 2013

proefwerkweek, stom ak gedoe en christmas fair

heey allemaal
deze week heb ik de proefwerk week en wel meerdere middelbare scholen (ik weet niet of alle middelbare scholen  volgende wek een proefwerkweek hebben).
ik heb er zin in want je bent eerder uit jee oke de proefwerken zijn dan wel de grote minpunten maartoch ik heb goed geleerd.
 behalve voor aardrijkskunde (ak oftewijl geography) die vrouw zou het op magister zetten maar ze heefd het nog steeds niet gedaan en dat pw hebben we dinsdag al!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dus dat vind ik stom en dat we 40 (je leest het goed 40!!!) landen moeten leren en dat weten we pas sinds woensdag echt belachelijk, maar misschien krijgen we dat pw niet omdat we niet genoeg of geen tijd hadden om te leren voor datgenen dat ze nog steeds niet op magister heeft gezet. maar hopen dat dat pw inderdaad niet doorgaat.
op donderdag 19 december hebben we een christmas fair op school echt super leuk. we halen geld op voor oeganda met leuke spelletjes -ik zit in de gamecorner dus een deel ervan organiseer ik- workshops, optredens, tweedehands spullen, leuke spulletjes en lekkere hapjes of drankjes kom vooral kijken het is van 17:00 tot 19:00 in cals nieuwegein.
en daarna is het vakantie jee
baaibaaitjes maud

ps. het lijkt erop dat we een bericht gezellig kletzen gaan plaatsen wil je dat dit zoiezo gebeurt of juist niet stem dan!!!!!!!!!!!!!!!

pps. ik weet het de ps. leek net een reclame

Vrijdag, Zaalhockey en Huiswerk

Heeey!

long time no see...
ofzo...
haha, ik dacht ik ga maar weer bij praten!!! Gezellig!!
Het was dus afgelopen vrijdag vrijdag de 13de...
En mijn zusjes verjaardag(is het altijd op 13 dec). Mijn ongeluk van de dag had daar dus ook mee te maken: ik had geen cadeau die ochtend en bij ons is het een traditie om de cadeaus in de ochtend te geven.... Uuhmm ja: probleeeeem. Ik had ook nog geeeeen idee wat ik moest gaan kopen. Die ochtend zei ik maar gewoon dat ze haar cadeau die avond kreeg. Toen ik mijn tanden aan het poetsen was. Kwam er een geniaal idee naar boven(dat gebeurd meestal tijdens het tanden poetsen I have no idea why maarja) Ik maakte dus een film van haar en mij van toen ze baby was tot nu. Het was gelukt en ze vond het helemaal geweldig!!! Maar ik had wel de voice gemist...
Het is nu dus weekend en ik had gister zaalhockey. Ik heb twee wedstrijden gespeeld: 0-2 gewonnen en 1-1 gelijk!!! Yeey het team waar we 1-1 tegen hebben gespeeld hadden we eerst 3-0 van verloren. Dus we waren blij!!! Haha. Ik vind zaalhockey trouwens enorm saai maar dat laat ik wel voor een andere keer. Ik moet nu eigenlijk huiswerk maken. Maar ik kwam opeens op een geniaal plan(geen tandenpoetsen dit keer maar wiskunde(?!)) En het geniale plan werkte en nu kan ik weer op mijn laptop op blogger. EINDELIJK. Maar weer ff terug naar huiswerk: ik weet niet hoor. Maar meestal heb ik niet heel veel tegen huiswerk(ik vind het niet leuk maar het kan you know) Maar in het weekend heb ik er echt haaaaaaat aan. Ik kan er echt niet tegen! In het weekend hoor je tot 3 uur 's middags in je bed te liggen. En niet om 11 uur 's ochtends huiswerk te maken.... Daar kan ik echt niet tegen. Wat ook stom is is dat ik me in het weekend niet kan concentreren... Dus ben ik nog 3 keer zo lang bezig.... Maar ik ga weer want er komt zo bezoek voor mijn zusje(verjaardag) en ik moet wiskunde nog..................
Byee
X
Soooof

maandag 9 december 2013

Tandarts, Te laat komen en Perfectionist

Heey
Ik zit nu bij de tandarts en ik had 10 minuten geleden een afspraak en ik was te laat... Ik kom dus echt noooit te laat. Mensen die mij kennen weten dat. Ik schaam me echt kapot als ik te laat ben. Ik kan daar ECHT niet tegen. Ik word dus zo behandeld. Maar ja... Ik ben echt een enorme perfectionist en kan er niet tegen als er iets mis gaat... Heel veel mensen ergeren zich soms ook kapot omdat alles zo perfect moet zijn bij mij. En ik kan daar echt niks aan doen ik vind het ook echt super vervelend. Maar dat was het maar weer een beetje
ByeX
Soof

zondag 8 december 2013

ik ook boos

ik ben ook boos omdat bij mij mijn blogger het niet op mijn mobiel doet, teminste duurt dat een kwartier. Ik vind schijven op mijn mobiel namelijk fijne omdat ik dat in de pauze kan doen of snel als ik een momentje voor mezelf heb. Laatst vroeg iemand aan mij hoelang ik per dag op mijn mobiel zit en toen zij ik dat ik bestveel op mijn mobiel zit maar dat komt dus ook door blogger
ik zit ook niet zoveel achter de computer ook alleenmaar voor blogger ( en magister) ( ik zit op mijn mobiel ook op instagram twitter en whatsapp dus niet alleen blogger)
daaaaaaaaaaaaaaaaaag
Maud

donderdag 5 december 2013

Boos, Interview en Gezeur

Soofje is weer boos hoor... Blogger doet het alweeeer niet op mn laptop.  Hij deed het 1 dag 1DAG...
Maar ja he?! Je kan niet alles hebben...
Waar wou ik het ook alweer over hebben?!
Oowja uhm ja de moeder van Maud (Marieke) is fotograaf en ze heeft dus zo'n tentoonstelling in het museum dus toen vroeg ze mij voor zo'n interview...

Mensen wat is dit bericht saaai zeg het slaat nergens op. Ik kan niet op mn mobiel schrijven wat ik wil want het gaaaataaaaaltijd mis... mensen ik stop er maar weer mee... ik ga zo snel mogelijk een oplossing zoeken voor dat blogger gedoe. Dus jullie moeten maar ff wachten voor weer een leuk bericht... noujaa
Bye dan maar weer he?! (Sorry voor dit verlepte bericht)
X
Soof

heey

heey peaple who reading this,
my english is very bad but i try, because: in the left thing is a google translate thing it does'nt work on the computer (or i have to say on my computer) but on your mobile phone it works ( on my mobile phone)
the dutch people who read this sorry but is saw a small map and on that map I can see in witch country peaple have a look on or site so... success with trying to translate our page and bye bye (this was the last time that I write in inglish ( i hope because i found it difficult))

see you maud

en nu een stukje in het nederlands voor de mensen die al wel engels kunne hebben jullie al gelezen dat ik hett liefst in nederlands schijf en anders weten jullie het nu. dus de volgende keer gewoon weer in het nederlands

baai baai maud

dinsdag 3 december 2013

lol

ik ga voor de lol elke keer dat ik op mijn moobiel ga voor jullie het eerste woord dat in me opkomt schijven kijk maar in de reacties

leuke nummers

i love it - icona pop ft. charli XCX
i need tour love - calvin Harris ft. Ellie goulding
holes - passeger
It's a beatiful day - Michael buble
mirrors - Justin Timberlake
the other side - Jason derulo
dat was het dan weer baai baai
Maud

heey allemaal spelletjes

weer een bericht voordat ik naar design ga zoals jullie al wisten zijn we bezig met Photoshop, heel erg leuk maar...
soof vroeg laatst of ik nog wat spelletjes wist eigenlijk niet maar de kinderen uit mijn klas zijn verslaafd aan: hillclimbracing persoonlijk vind ik het spel stom maar dat moet je zelf weten verder zij deze spelletjes volgens hun ook leuk:
pou of bou kent iedereen dus ga ik niks over vertellen
tempelrun2 volgens Esther eigenlijk best saai
babyspa niet erg leuk
charliehop leuk maar Esther komt niet verder
Kentucky robo chicken ook leuk maar kost geld de vorige trouwens ook
subwaysurfers kennen jullie al
dit was het baaai
baaitjes Maud

maandag 2 december 2013

Blogger, Weekend en Sinterklaas

YESSSSSSSSSSSSSSSS
EIN   DE    LIJK
mijn blogger op mijn laptop doet het weer!!!!!!
yesyesyesyesyesyes
Hopelijk blijft dit zo...

Maar ja...
ik zal ff overnieuw beginnen met dit bericht:

Heey!!

Eindelijk doet mn blogger het weer op mijn laptop! Ik ben zooooo blij want hij deed het een tijdje niet en ik vind het heel onhandig om berichten op mijn mobiel te schrijven.
Dus ja!
Ik ben blijjjj.

Mijn weekend was echt geweldig... Nou ja op de hockey wedstrijd na dan...
Ik ging dus vrijdag met Kim logeren en dat was super gezellig. Toen gingen we samen naar de wedstrijd. We moesten tegen de oude club van Kim dus dat was lol! We hadden uiteindelijk 2-0 verloren maarja he?!
Daarna had Mark(de vader van kim) gevraagd of we wouden oppassen op Luuk(het broertje van Kim) en dan mochten we meteen logeren dus ja... Toen gingen we logeren en dat was super leuk!! En Luuk luisterde heel goed dus dat was een meevaller. De volgende dag moest ik een suprise maken en huiswerk dus ja... Dat deed ik(boring) en toen kwam mijn vader met het goede nieuws dat we uit eten gingen dus ik blij... We gingen bij een super leuk Italiaans resaurant eten en het was superlekker. Daarna kwam ik er achter dat ik wiskunde nog moest maken... **doemdoemdoemdoooemm** En dat was het eigenlijk.
En ik moet nu eigenlijk keihard huiswerk aan het maken zijn want ik heb vanavond geen tijd... Maar toen ik er achter kwam dat blogger het weer deed moest ik ff een bericht schrijven...

Wist je al dat het bijna Sinterklaas is??? Nou IK wel!! En ik ben blijjj. Ik hou echt enorm van Sinterklaas... Dus ja. Dat en uuhm ja ik moet nu echt gaan...
Ik spreek jullie wel weer denk ik.........

Byeee
X
Soof