zondag 29 december 2013

Pauze, Video en Kapot

Heey

Ik ben terug van weggeweest! Ik wou mezelf in de kerstweek even pauze geven van alles wat ik moet doen... Daarom heb ik de afgelopen week niks geplaatst.... Ik vind bloggen echt geweldig. En zonder zou ik echt niet meer kunnen leven. Maar soms geeft het ook stress want ik wil elke week ongeveer 2 berichten plaatsen en dat lukt niet altijd. Soms heb ik niks te vertellen en soms heb ik gewoon geen tijd... Ik vind het zelf verschrikkelijk als er in een week niks word geplaatst. En zelfs nu schrok ik even toen ik zag dat het laatste bericht 2 weken geleden is gepost, terwijl ik mezelf toch echt vrij heb gegeven. Nou ja genoeg gezegd over dat.
Ik wil mijn kerst verhalen even prive houden. Dus even verder naar het volgende verhaal: Maud en ik wilden een soort van kerst serie maken of in iedergeval 1 video... Nou die hadden we dus gemaakt. Ik had hem bijna helemaal bewerkt.
Crashed moviemaker.... Ik was echt boos joh!!! Ik had echt een paar uur werk in gestoken... Liedjes er achter gezet. De helft van de bloopers waren al bewerkt en de video was bijna helemaal bewerkt alleen de laatste 3 min nog... Nou ja. Ik had het de dag er na nog een keer geprobeerd. Maar toen crashte dat ding al na vijf minuten. Ik was er een beetje klaar mee. Dus ben ik er mee gestopt... I'm sorry people. Ik heb het echt geprobeert maar het lukte gewoon niet....
En oja!! Mauds mobiel is stuk (ze heeft het laten vallen :/ ) dus zij plaatst geen berichten voorlopig denk ik... Of ze doet het op de computer/laptop maar dat vind ze irritant.

Maar uuhm dat was het denk ik maar weer...

Bye
X
Soof

zondag 15 december 2013

proefwerkweek, stom ak gedoe en christmas fair

heey allemaal
deze week heb ik de proefwerk week en wel meerdere middelbare scholen (ik weet niet of alle middelbare scholen  volgende wek een proefwerkweek hebben).
ik heb er zin in want je bent eerder uit jee oke de proefwerken zijn dan wel de grote minpunten maartoch ik heb goed geleerd.
 behalve voor aardrijkskunde (ak oftewijl geography) die vrouw zou het op magister zetten maar ze heefd het nog steeds niet gedaan en dat pw hebben we dinsdag al!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dus dat vind ik stom en dat we 40 (je leest het goed 40!!!) landen moeten leren en dat weten we pas sinds woensdag echt belachelijk, maar misschien krijgen we dat pw niet omdat we niet genoeg of geen tijd hadden om te leren voor datgenen dat ze nog steeds niet op magister heeft gezet. maar hopen dat dat pw inderdaad niet doorgaat.
op donderdag 19 december hebben we een christmas fair op school echt super leuk. we halen geld op voor oeganda met leuke spelletjes -ik zit in de gamecorner dus een deel ervan organiseer ik- workshops, optredens, tweedehands spullen, leuke spulletjes en lekkere hapjes of drankjes kom vooral kijken het is van 17:00 tot 19:00 in cals nieuwegein.
en daarna is het vakantie jee
baaibaaitjes maud

ps. het lijkt erop dat we een bericht gezellig kletzen gaan plaatsen wil je dat dit zoiezo gebeurt of juist niet stem dan!!!!!!!!!!!!!!!

pps. ik weet het de ps. leek net een reclame

Vrijdag, Zaalhockey en Huiswerk

Heeey!

long time no see...
ofzo...
haha, ik dacht ik ga maar weer bij praten!!! Gezellig!!
Het was dus afgelopen vrijdag vrijdag de 13de...
En mijn zusjes verjaardag(is het altijd op 13 dec). Mijn ongeluk van de dag had daar dus ook mee te maken: ik had geen cadeau die ochtend en bij ons is het een traditie om de cadeaus in de ochtend te geven.... Uuhmm ja: probleeeeem. Ik had ook nog geeeeen idee wat ik moest gaan kopen. Die ochtend zei ik maar gewoon dat ze haar cadeau die avond kreeg. Toen ik mijn tanden aan het poetsen was. Kwam er een geniaal idee naar boven(dat gebeurd meestal tijdens het tanden poetsen I have no idea why maarja) Ik maakte dus een film van haar en mij van toen ze baby was tot nu. Het was gelukt en ze vond het helemaal geweldig!!! Maar ik had wel de voice gemist...
Het is nu dus weekend en ik had gister zaalhockey. Ik heb twee wedstrijden gespeeld: 0-2 gewonnen en 1-1 gelijk!!! Yeey het team waar we 1-1 tegen hebben gespeeld hadden we eerst 3-0 van verloren. Dus we waren blij!!! Haha. Ik vind zaalhockey trouwens enorm saai maar dat laat ik wel voor een andere keer. Ik moet nu eigenlijk huiswerk maken. Maar ik kwam opeens op een geniaal plan(geen tandenpoetsen dit keer maar wiskunde(?!)) En het geniale plan werkte en nu kan ik weer op mijn laptop op blogger. EINDELIJK. Maar weer ff terug naar huiswerk: ik weet niet hoor. Maar meestal heb ik niet heel veel tegen huiswerk(ik vind het niet leuk maar het kan you know) Maar in het weekend heb ik er echt haaaaaaat aan. Ik kan er echt niet tegen! In het weekend hoor je tot 3 uur 's middags in je bed te liggen. En niet om 11 uur 's ochtends huiswerk te maken.... Daar kan ik echt niet tegen. Wat ook stom is is dat ik me in het weekend niet kan concentreren... Dus ben ik nog 3 keer zo lang bezig.... Maar ik ga weer want er komt zo bezoek voor mijn zusje(verjaardag) en ik moet wiskunde nog..................
Byee
X
Soooof

maandag 9 december 2013

Tandarts, Te laat komen en Perfectionist

Heey
Ik zit nu bij de tandarts en ik had 10 minuten geleden een afspraak en ik was te laat... Ik kom dus echt noooit te laat. Mensen die mij kennen weten dat. Ik schaam me echt kapot als ik te laat ben. Ik kan daar ECHT niet tegen. Ik word dus zo behandeld. Maar ja... Ik ben echt een enorme perfectionist en kan er niet tegen als er iets mis gaat... Heel veel mensen ergeren zich soms ook kapot omdat alles zo perfect moet zijn bij mij. En ik kan daar echt niks aan doen ik vind het ook echt super vervelend. Maar dat was het maar weer een beetje
ByeX
Soof

zondag 8 december 2013

ik ook boos

ik ben ook boos omdat bij mij mijn blogger het niet op mijn mobiel doet, teminste duurt dat een kwartier. Ik vind schijven op mijn mobiel namelijk fijne omdat ik dat in de pauze kan doen of snel als ik een momentje voor mezelf heb. Laatst vroeg iemand aan mij hoelang ik per dag op mijn mobiel zit en toen zij ik dat ik bestveel op mijn mobiel zit maar dat komt dus ook door blogger
ik zit ook niet zoveel achter de computer ook alleenmaar voor blogger ( en magister) ( ik zit op mijn mobiel ook op instagram twitter en whatsapp dus niet alleen blogger)
daaaaaaaaaaaaaaaaaag
Maud

donderdag 5 december 2013

Boos, Interview en Gezeur

Soofje is weer boos hoor... Blogger doet het alweeeer niet op mn laptop.  Hij deed het 1 dag 1DAG...
Maar ja he?! Je kan niet alles hebben...
Waar wou ik het ook alweer over hebben?!
Oowja uhm ja de moeder van Maud (Marieke) is fotograaf en ze heeft dus zo'n tentoonstelling in het museum dus toen vroeg ze mij voor zo'n interview...

Mensen wat is dit bericht saaai zeg het slaat nergens op. Ik kan niet op mn mobiel schrijven wat ik wil want het gaaaataaaaaltijd mis... mensen ik stop er maar weer mee... ik ga zo snel mogelijk een oplossing zoeken voor dat blogger gedoe. Dus jullie moeten maar ff wachten voor weer een leuk bericht... noujaa
Bye dan maar weer he?! (Sorry voor dit verlepte bericht)
X
Soof

heey

heey peaple who reading this,
my english is very bad but i try, because: in the left thing is a google translate thing it does'nt work on the computer (or i have to say on my computer) but on your mobile phone it works ( on my mobile phone)
the dutch people who read this sorry but is saw a small map and on that map I can see in witch country peaple have a look on or site so... success with trying to translate our page and bye bye (this was the last time that I write in inglish ( i hope because i found it difficult))

see you maud

en nu een stukje in het nederlands voor de mensen die al wel engels kunne hebben jullie al gelezen dat ik hett liefst in nederlands schijf en anders weten jullie het nu. dus de volgende keer gewoon weer in het nederlands

baai baai maud

dinsdag 3 december 2013

lol

ik ga voor de lol elke keer dat ik op mijn moobiel ga voor jullie het eerste woord dat in me opkomt schijven kijk maar in de reacties

leuke nummers

i love it - icona pop ft. charli XCX
i need tour love - calvin Harris ft. Ellie goulding
holes - passeger
It's a beatiful day - Michael buble
mirrors - Justin Timberlake
the other side - Jason derulo
dat was het dan weer baai baai
Maud

heey allemaal spelletjes

weer een bericht voordat ik naar design ga zoals jullie al wisten zijn we bezig met Photoshop, heel erg leuk maar...
soof vroeg laatst of ik nog wat spelletjes wist eigenlijk niet maar de kinderen uit mijn klas zijn verslaafd aan: hillclimbracing persoonlijk vind ik het spel stom maar dat moet je zelf weten verder zij deze spelletjes volgens hun ook leuk:
pou of bou kent iedereen dus ga ik niks over vertellen
tempelrun2 volgens Esther eigenlijk best saai
babyspa niet erg leuk
charliehop leuk maar Esther komt niet verder
Kentucky robo chicken ook leuk maar kost geld de vorige trouwens ook
subwaysurfers kennen jullie al
dit was het baaai
baaitjes Maud

maandag 2 december 2013

Blogger, Weekend en Sinterklaas

YESSSSSSSSSSSSSSSS
EIN   DE    LIJK
mijn blogger op mijn laptop doet het weer!!!!!!
yesyesyesyesyesyes
Hopelijk blijft dit zo...

Maar ja...
ik zal ff overnieuw beginnen met dit bericht:

Heey!!

Eindelijk doet mn blogger het weer op mijn laptop! Ik ben zooooo blij want hij deed het een tijdje niet en ik vind het heel onhandig om berichten op mijn mobiel te schrijven.
Dus ja!
Ik ben blijjjj.

Mijn weekend was echt geweldig... Nou ja op de hockey wedstrijd na dan...
Ik ging dus vrijdag met Kim logeren en dat was super gezellig. Toen gingen we samen naar de wedstrijd. We moesten tegen de oude club van Kim dus dat was lol! We hadden uiteindelijk 2-0 verloren maarja he?!
Daarna had Mark(de vader van kim) gevraagd of we wouden oppassen op Luuk(het broertje van Kim) en dan mochten we meteen logeren dus ja... Toen gingen we logeren en dat was super leuk!! En Luuk luisterde heel goed dus dat was een meevaller. De volgende dag moest ik een suprise maken en huiswerk dus ja... Dat deed ik(boring) en toen kwam mijn vader met het goede nieuws dat we uit eten gingen dus ik blij... We gingen bij een super leuk Italiaans resaurant eten en het was superlekker. Daarna kwam ik er achter dat ik wiskunde nog moest maken... **doemdoemdoemdoooemm** En dat was het eigenlijk.
En ik moet nu eigenlijk keihard huiswerk aan het maken zijn want ik heb vanavond geen tijd... Maar toen ik er achter kwam dat blogger het weer deed moest ik ff een bericht schrijven...

Wist je al dat het bijna Sinterklaas is??? Nou IK wel!! En ik ben blijjj. Ik hou echt enorm van Sinterklaas... Dus ja. Dat en uuhm ja ik moet nu echt gaan...
Ik spreek jullie wel weer denk ik.........

Byeee
X
Soof



donderdag 28 november 2013

Sorry, Blogger en School

Heey mensen
Sorry voor dat vage bericht gister.... Het ging eigenlijk helemaal nergens over... haha
Er was op het einde ook zo'n man met hyena's echt eng maar het programma heet animal odds en het is in het engels.
Ik moet over een paar minuten naar school. En ik ga hopelijk vandaag of dit weekend uitvinden hoe ik blogger op mn laptop weer laat werken. Maar dat dus later... he ik ga weer.  Want ik moet naar school

Doegg
X
Soog

Zeuren, gek kletsen en een supercool bbc programma

Olaaa ♥

Ik zit hier op de bank kijken naar bbc one voor school er is een man die met een ijsbeer en die ijsbeer denkt dat die man zijn moeder is echt lol. En bijzonder want de ijsbeer kan die man binnen 2 sec dood maken maar dat doet hij niet. En nu is er een vrouw die een NIJLPAARD als vriend heeft. Wauw echt mooi om te zien.
Maarja... aaaw ik vind die nijlpaard bijna schattig. Echt stom ik kan dus niet meer op mijn laptop op blogger.  Dus ja dat vind echt stom. En uhm ja dat dus ik heb niet meer te vertellen denk ik. Omg er is dus zo'n vrouw met VIER LEEUWEN en ze knuffelt ze gewoon.
Maar ik ga weer.
Byee
X
Soof

moodiez

heeey
ik heb vandaag e moodiz binnengekregen voor degenen die het niet weten het is een tijdschift dat 1 keer in de maand uit komt super leuk dit keer gaat het over geluk ik zou wat dingetjes overschijve en hier is de link naar de site. op deze site zie je ook het nummer dat ik heb over het algemeen kan je het niet lezen maar als je tot het einde gaat zie je ergens twee knal roze pginas die je wel kunt lzen zoiets staat iin elke moodiez dit vind ik het leukste stukje

fortune cookies
voor 30 stuks:
3 eiwitten
60 gram poedersuiker
40 gram gesmolten boter
60 gram bloem

bereinding:
voorverwarm de oven op180 graden klop de eiwitten los en mix met suiker en de boter tot een vloeibaar geheel, zeef dan de bloem er doorheen. als het goed is is het nu een glad beslag dat nog vloeibaar is. laat het 15 min. rustenmaak intussen de spreuk strookjes en vouw ze zo klein mogelijk op
teken circels van 8 centimeter doorsnee oop bak paapier en laat daaromheen rijmte over
verdeel nu 1,5 theelepel beslag over elk rondje doe ze nu 5 min in het midden van een hete oven.
haal ze er uit en doe snel het papiertje met de wens in het koekje want ze worden snel hard vouw het rondje dubbel zodat het een halve maan word en vouw met de dichte kand op de mok het om de rand van een mok
zorg ervoor dat ze niet terug springen en dan is het tijd voor de volgende lading

en
6 tips om gelukkig te worden
  1. accepteer jezelf en situaaties
  2. maak een persoonlijk geluks plan
  3. denk even niet na
  4. druk jezelf uit
  5. droom lekker weg
  6. jij bent je eigen geluks expert
als ik jullie ws zou ik de moodiez kopen het heeft 146 pginas boordevol allemaal leuke dingen zoals:
interview met acteur loeis talpe, toby in mega midy , en hij speel in GTST
test hoe optimistish ben jij
shoppen
inspiratie
origineel inpak papier
geluk is...
floortje is joods
have a happy face in 10 stappen
bewaardoosje met kaartjes voor een jaar lang inspiratie en geluk DIY
lucky charms met hun betekenis
4 interviews en columns
en veel extra's
dus kopennnn

toedeloetjes maud

kletsen onder frans

onder Frans mogen wij altijd op ons mobiel als we klaar zijn met een toets cool he nu zit ik dus met mijn oortjes in( ik luister chocolate) een heel leuk nummer onder Frans een bericht te typen het grate voordeel aan de middelbare dus mensen zo snel mogelijk naar de middelbare zit je lekker de halve dag op je mobiel ( is niet helemaal waar) kim Zit naast me en Sophie ook en Femke zit voor me en bjorn zit achter me en mvr. Bouillard zit voorin de klas.
ik heb best wel een goed gevoel voor dat Frans proefwerk maar de vorige keer had ik ook een goed gevoel maar toen had ik een 6,8 Frans ben ik gewoon niet goed in, en ik vind het ook niet leuk
straks heb ik drama dat is het leukste vak van de week maar op donderdag zijn mijn lesuuren wat korter dus heb ik maar kort drama (nu staat counting stars op ook heel leuk nummer).
en nu is drama nog korter omdat we een studie middag hebben

woensdag 27 november 2013

enquêtes

ik er 6 van op het blog gezet allemaal staan ze in de linker balk waarschijnlijk zie je het niet als je dit bericht op je mobiel leest maar als je diet op de camputer leest wel.
 please vul ze allemaal in.
 o jaa 2 staan wat hoger en de andere 4 staan helemaal onderaan, succes met invullen, teminste ik hoop dat jullie dat doen.
 dit is een erg kort bericht I know maar ik moet nu naar bed.

doeggies maud

dinsdag 26 november 2013

heey mensen ik wil +1

ik vind het oneerlijk jullie geven allemaal
+1 aan soof maar niet aan mij plaats ik dan zo saaie berichten of trekken jullie haar voor?
natuurlijk vind ik leuk dat ons blog +1 tjes krijg maar ik wil er ook een please dus geef al onze berichten een +1 ik  snap dat je dat niet kan doen maar ik wil zo graag een +1 dusssss en als ik een plus een krijg ga ik een bericht schijven over wat jullie willen lezen hier links zie je een equite en die kun je makkelijk zfonder inloggedoe invoeren en ik zou het zo  leuk vinden als jullie dat doen ( daar boven staat nog een testje wil je die ook invullen?????
srry dat ik niet zoveel vertel maar zoals ik al zij ik ga een bericht plaatsen die jullie graag willenzien

groetjes maud

weer ff kletzen

hoi
ik zit nu op schhol en typ dit bericht op m'n mobiel dus neem me niet kwalijk als er straks iets heel vaags staat door auto correct maar ik ben nu dusss aan het wachten op een een of andere vrouw die ons design gaat geven dan moeten we dus fotoshoppen en ik heb honger srry moest ff o jaa en voor je het nog nie door had ik gebruik heel veel afkortingen en nu gaat lieke een vriendin iets schijven: heeii ik ben Lieke XD en Maud is Super aardig :p en nu Noor: heeei ik ben Noor. En schrijf op Mauds blog XD nu word ik beroemd. En hier is Marije: hay:p en nu noa: hhhaaaallllloooooen nu Eva: hai ik Ben,Eva hoe gaatie? En nu femke: hoi en nu Elizabeth: hiiiiiiiiiiiii,ik Ben Elizabeth, en op school, bye bye en hier is lieke weer:p.s als je Maud tegen komt moet je haar kietelen! Echt super grappig! :p en nu Esther: hoi, ik houd van,pony rijden en Maud is mijn vriendin. We hebben net disign gehad en we moesten foto shoppen en het was heel erg leuk. Nu zijn we aan het lunchen. Doeggies, Esther. En nu myrthe: je bent een grappige meid waarmee je kan kletsen en lachen. . ;-) en nu Sophie uit mijn klas due niet degene die jullie kennen: II Ben dus Sophie en ik houdt heel erg van mijn nagelslakken en voetballen. Ik houd ook van dansen. Maar het allerliefste wat ik doe is:.... Eten. Ik Ben verslaafd aan chocola. Dit Ben ik dus xxx Sophie en hier is Rosalie zit nie in MN klas: heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey ik Ben Rosalie ik hou van dieren en chocolade ik vind tekenen ook leuk maar haat wiskunde. Groetjes Rosaliexx nu gaat romee iets schijven: hooi xxx
dit waren de mensen waarmee ik omga in de pauze behalve kim want jullie weten alles al van haar
groetjes Maud

maandag 25 november 2013

1e onvoldoende, opmerkingen, en vaag geklets...

EEEEYY

Ja hoor daaaaaaaar ben ik weer een beetje hyper... maar ja who cares??!(dat stond vandaag op sari's (een vriendin van mij)shirt lol) nobody?! okee than everything is fine :P 
Dus ja ik moet eigenlijk huiswerk maken(is ook echt nodig want ik heb zo hockeytraining en ik moet nog best veel). Maar ja he?! weet je wat mijn klas nu zou zeggen??! nou? nee?! owwkee ik zeg het wel: badgirl.
hahahah sorry moest ff. Maar oke weet je wat ik merk?! Dat dit soort klets berichten veel vaker worden bekeken... Dus jaaa dan schrijf ik er maar weer eentje he?! Maar ja waar ik het over wou hebben:
ik heb van daag mn eerste onvoldoende binnen gehaald woeheooo **aplaus** nee grapje ben niet heel blij... maar ja het is maar voor bio... en het is een 4,9 dus net een 5 toch??! nee gewoon niet maar jaaa...
Maar uuhm ja ik moet nu echt weer gaan want ik heb nog maar een half uur en ik moet nog nederlands en latijn. En anders moet ik het na hockey doen en daar heb ik geen zin in dus:

DOEGGG
X
Soof

woensdag 20 november 2013

Fashion magazine, C uur en gekke mensen

Heeey

Ik had weer ff een klets momentje nodig... Dus jaa.
Ik zit nu in een C uur(als een uur uitvalt moet je daar heen) het is vandaag woensdag en dit is al mijn 5de(!!!) c uur deze week... Maarja dan heb ik wel minder huiswerk en het huiswerk DAT ik heb maak ik dan in het c uur wel relaxed. hihi.. Maar ja ik maak dus zo'n fashion magazine(ik doe tweetalig(dat is dat je alles in het engels hebt)) met 3 van mijn vriendinnen. Voor de engelse les. Dat is echt fun maar ik moet dus 300 woorden schrijven voor 1 artikel(en ik moet meer doen) maar dat lukt me dus neit want ik heb nu 230 woorden maar het lukt me niks meer te vertellen. Dus ja toen dacht ik ik ga maar ff praten met jullie... Ik zit trouwens naast Loes. Daar heb ik al eerder over verteld (www.locolifeloes.blogspot.nl). En ja ze zingt kerstmis liedje te zingen. Dus ja dat is nogal faal. Nou ja dus. Ik moet maar weer verder met loes irriteren...

DOEG
Soof

vrijdag 15 november 2013

Spelletjes op je mobiel

Heey

Ik zit hier bij de kapper en ik verveel me. Dus ja ik dacht waarom ook niet ik schrijf ff een bericht.
Hier tips over vage onnuttige spelletjes op je mob.

1. My Boo een spelletje wat is nagemaakt van Pou dus ja... als je Pou niks vond is dit niks voor jou :P

2. Dump ways to die. Een spelletje gebaseerd op het liedje, zoek maar op op youtube: dump ways to die

3. Candy crush een beetje oud maarja als je je verveeld heb je wat te doen

4. Pocket frogs eerst was het alleen voor apple maar nu ook voor android dus yeeey!( leuk spel)

5. Dat was het ik ben niet zo van de spelletjes maarja.... als maud (hint hint) of kim (hint hint) nog wat hebben?!!

Noujaaa
DOEGG
Soof

zaterdag 9 november 2013

Tips over twitter en instagram

Hey

Wij gaan jullie wat random tips geven wij hopen dat jullie er iets aan hebben maar misschien vinden jullie het ook gewoon leuk.

twitter volg:
Leeftip heeft heel geinige dingen.
Mooietweets niet voor jongens.
Mij: maudtieh ik plaats niet zoveel maar ik vind het leuk als jullie me volgen.

Instagram zoek:
Op je favoriet youtuber.
Op fashion, of nails (voor meisjes).
Kijk bij het sterretje onderin kijk bij de foto's die leuk vind en volg diegene.

Dit waren wat random tips over twitter en instagram.
Doegg
Maud en Soof

vrijdag 8 november 2013

reclame maken voor mensen...

Heey

ik zit hier op school, met mijn vriendin naast me en ze leest mijn bericht voor super irritant!!!
maar ja... zij heeft dus ook een blog, maar dan wel in het engels dus als je geen engels kan moet je daar vooral niet gaan... De meeste van jullie kunnen natuurlijk geen engels(grapje ik zit mijn vriendin te plagen)
maar ja... hier is de link: www.locolifeloes.blogspot.com dus ga maar ff kijken als je wil.
dus ja...

DOEG
Soof

woensdag 6 november 2013

merken jullie dat ook

dat we veel meer persoonlijke berichten plaatsen,
dat we geen kidsforallshow meer doen
dat we minder. Filmpjes maken
dat we sinds kort veel meer bloggen(waarschijnlijk omdat we dan geen huiswerk hoeven te doen)
dat de rabladen bovenaan de site weg zijn omdat wij die niet bij konden houden
dat rijste wafels Super lekker zijn onder het huiswerk maken
en dat spelletjes op de grond spelen leuker is dan aan een tafel
groetjes Maud

1+

HEEY

ja sorry dat ik dit bericht ff plaats hoor er staat hier een ECHT bericht onder scroll dus zo meteen(na dat je dit hebt gelezen) gewoon door!
ik krijg dus af en toe een 1+ bij een bericht ik DENK dat het iets goeds te betekenen heeft maar ik weet het niet zeker dus de mensen die het begrijpen schrijf ff een reactie(dan maak je me HEEL blij) dan snap ik dat ook weer THANKS!

BYE
Soof

Een normale(saaie) dag voor mij:

Heey...
Dit is een normale school dag voor mij:

Ik sta op om 10 voor 7.
Dan ga ik naar beneden om te ontbijten en mijn lunch te maken.
Dan ga ik naar boven om mijn tanden te poetsen en me om te kleden.
Dan ga ik weer naar beneden met mijn school tas.
Daar doe ik mijn broodtrommel in.
Dan kijk ik op mijn mobiel om mijn vol gespamde whatsapp te bekijken en mijn instagram te checken.
Om 12 voor 8 ga ik op weg naar school.
Om 5 voor 8 kom ik aan bij het theater in mijn stad, om te wachten tot mijn vriendinnen komen.
Dan fietsen we door.
Om 10 over 8 komen we aan op een vage plek waar we met twee andere vriendinnen hebben afgesproken.
Dan fietsen we door.
Om kwart over 8 komen we aan op school.
Daar doe ik mijn jas, mijn broodtrommel en de boeken die ik voorlopig niet nodig heb in mijn kluisje.
(wow mijn eerste les is nog niet eens begonnen en ik heb al zooo veel boeiends gedaan niet dus...)
Dan ga ik met zowat de hele klas naar het lokaal waar we les hebben
**70 minuten later**
Ik ga naar mijn volgende les
**70 minuten later**
Ik heb ongeveer 15 minuten pauze (EINDELIJK)
Na die 15 minuten ga ik weer naar mijn volgende les
**70 minuten later**
En nu komt er eindelijk wat verandering:
Ik kan de volgende les namelijk kiezen welk vak ik wil gaan doen, en die les duurt maar 40 minuten
**40 minuten later**
Heb ik lunch pauze, van ongeveer een half uur.
**30 minuten later**
Ik moet naar de laatste les van de dag
**70 minuten later**
De bel gaat, iedereen zegt net iets te hard 'YES' en we gaan naar onze kluisjes. Halen daar al onze spullen uit en gaan naar huis.
Als ik eindelijk thuis ben, drink en eet ik wat en begin ik aan mijn huiswerk.
Afhankelijk van welke dag het is ga ik sporten of zo.
Ik kom terug ga eten.
Kijk tv.
Spring onder de douche.
Leg mijn kleren voor de volgende dag klaar, en pak mijn tas in.
Rond 9 uur half 10 ga ik slapen.

En dat was mijn SUPER saaie dag ik hoop dat jullie het saai vonden en dit alleen maar lazen omdat jullie je verveelde en ik schrijf jullie later wel weer!!

BYE
Soof

zondag 3 november 2013

huisdieren

hallo ik ben op dit bericht gekomen om dat mijn lieve kat jip weer over mijn toetsenbord liep
zoals je hoort ik heb een kat en ik heb ook een poes floor voor jullie schijf ik heel veel verschillende huisdieren op misschien wil je ooit een huisdier en dan kun je aan de hand van dit bericht kiezen welk huisdier ik schijf ze op volgorde hoe leuk ik het vind en aan het einde van het bericht zie je nog een verassing
waarscheinlijk heb je net aan het einde van het bericht gekeken maadr dat vind ik wel heel flauw want nu is het geen verassing meer ;)

normale huisdieren:
  1. kat
  2. hond
  3. rat
  4. muis 
  5. hamster
  6. konijn
  7. vogel
  8. cavia
  9. vis
huisdieren die in andere landen wel als huisdier worden gehouden maar in nederland mag je deze dieren niet als huisdier:
  • Canadese bever
  • Coyote
  • Sabelmarter
  • Wasbeer
  • Muskusrat
  • Canadese marter
  • Canadese das
  • Amerikaanse marter
  • Zeehond
  • Alle soorten primaten (apen en halfapen)
  • Bengaalse Kat
  • Canadese Lynx
  • Caracal
  • Poema
  • Roestkat
  • Rode Lynx
  • Jagoearoendi of Otterkat
  • Leeuw
  • Fretkat
bron willemwever.nl

hier is een link voor een filmpje over huisdieren: huisdieren 

groetjes maud

    hallo allemaal hier een bericht want wat ik moet doen is saai (zie het op een na vorige artikel)

    ik moet heel veel rekenen maken maar ik snap niks van dat progamma (het  is op internet)
    daar heb ik dus geen zin in en jullie denken nu waarschijnlijk : maud zat toch op de middelbare
    klopt helemaal maar we krijgen huiswerk van rekenen omdat we dit jaar daar een toets van krijgen
    waarschijnlijk heb jij dit ook wel eens en jullie horen niet vaak tips van mij maar ik ga nu wat tips doen om wat je moet maken leuker makkelijker
    zet een leuk muziekje op
    bedenk een beloning
    houdt om de 15 minuten pauze (dit beicht schijven is mijn pauze)
    leeer geen 2 of meer talen achter elkaar

    oke ik hoop dart jullie iets hieraanh hebben
     groetjes maud

    Kletzen

    HEEY

    Weet je wat ik heb gemerkt?!
    Dat we sinds de veranderingen veel meer plaatsen. Maar we hadden de veranderingen juist bedacht omdat we niet meer zo veel plaatsten! haha
    Ik moet nu eigenlijk huiswerk maken maar ik heb geen zin en ik heb ook geen idee waar dit bericht op slaat.
    Dus ja ik had gewoon een gesprek nodig...
    Maar het is bijna sinterklaas!!! yeey ik hou van de sinterklaas tijd: cadeautjes, warme chocolademelk, pepernoten, speculaas, koud, gezellig.
    Wat is jullie favoriete tijd van het jaar?! Zoals je al hebt gelezen is die van mij sinterklaas(en de herfst zonder regen dan!).
    Maar ja weet je wat ik stom vind? nou?! nee echt niet?!? Ik namelijk ook niet...
    Sorry slaat echt helemaal nergens op he?!
    Nou ja dat was het dan denk ik ofzo...
    Dat was alles wat ik aan jullie kwijt wou...
    En nu begint het te onweren nou FIJN...

    BYE
    Sooff

    woensdag 30 oktober 2013

    ik heb echt nog heel veel te doen maar dat is allemaal saai dis ik ga:

    whatsappen berichten sturen die helemaaal niet nodig zijn
    een beetje op internet rondsurfen
    spelletjes spelen o mijn mobiel

    dat zijn zo'n beetje de dingen die ik doe en jij vast ook
    maar hier wat nuttigere dingen die je kan doen
    de dingen doen die je moet doen
    filmpje maken
    iets lekkers maken in de keuken
    met en vriendin afpreken en dan lekker veel lol trappen

    groetjes maud

    maandag 28 oktober 2013

    geinig

    als je op volgende blog rechts bovenaan de pagina dan kom je op een ander blog en aangezien blogspot over de hele wereld bekend is zie je veel blogs in andere talen niet alleen in het engels maar ook in het spaans bijvoorbeeld misschien zit er een blog tussen die je leuk lijkt ik zou zeggen het is het proberen waard

    groetjes maud

    linkjes!!!!

    oke ik geef jullie wat linkjes en kijk zelf maar wat je er mee doet:
    hier blogt jiami over van alles en nog wat erg leuk om te lezen (niet voor jongens)
    speeleiland zoals het al zegt om spelletjes te spelen
    donaldduck elke dag een nieuwe strip en spelletjes
    hetklokhuis.nl voor leuke filmpjes
    pathe als je een keer naar de bios wil

    ik hoop dat jullie ze bekijken groetjess maud

    Veranderingen

    Heey

    Zoals je misschien al gezien had is er wat veranderd op dit blog: het logo, de achtergrond.
    Daar zit een verhaal achter:
    Wij zitten nu op de middelbare school en hebben niet zo veel tijd meer voor dit blog ( huiswerk etc.) Daarom had Maud het idee om onze lezers met ons mee te laten groeien: dus word ons blog niet meer zo kinderlijk als voorheen. Maar meer voor onze leeftijd. En omdat jullie waarschijnlijk ook niet meer zo veel tijd hebben hoeven wij niet heel veel meer te plaatsen. Toch past onze naam niet echt bij de vernieuwingen.

    Daarom hier de oproep: heb jij een goed idee voor een nieuwe naam?! Schrijf die dan in de reacties wij hebben namelijk geen idee wat het moet worden...
    Waarschijnlijk nemen we niet exact de naam die jij (of iemand anders) hebt bedacht, maar verdraaien we het wat.

    Dat was het zo'n beetje als je nog andere tips hebt of leuke ideeën voor artikelen zet het dan in de reacties!!

    Doeg
    Soof

    vrijdag 18 oktober 2013

    Huiswerk tipss

    Heeyy

    Heb je nu een paar lage cijfers en wil je ze zo snel mogelijk omhoog krijgen hier wat tips:

    1. Als je klaar bent met het huiswerk van de volgende dag maak alvast het huiswerk dat je deze dag hebt op gekregen dat zit namelijk nog goed in je hoofd.

    2. Probeer je huiswerk niet te lang uit te stellen begin nadat je thuis bent gekomen zo snel mogelijk te beginnen.

    3. Leg je mobiel of beneden of gewoon weg want dat leid alleen maar af...

    4. Leer niet langer dan een uur per dag voor een toets hoe langer je er mee bezig bent hoe moeilijker het lijkt te worden om alles in je hoofd te krijgen.

    5. Geef jezelf ook pauzes. Niet te lang natuurlijk maar als je al anderhalf uur aan je huiswerk zit mag je echt wel 10 minuutjes pauze.

    6. Raak niet gestrest. Als het niet lukt vraag je het aan je ouders, je whatsapp groep of een vriend/vriendin via skype of iets anders.

    Zo dit waren de tips!! Ik hoop dat jullie ze handig vinden, en als jij nog goeie tips hebt laat ze achter in de reacties!!!
    Doegg
    S.O.O.F

    zondag 13 oktober 2013

    video: slush puppie maken!!

    Heey!

    vandaag heb ik weer een leuke video voor jullie!
    en voor de mensen die mij ook op youtube volgen kennen deze video al maarja!!
    veel kijk plezier!!!

    je moet af en toe door spoelen je merkt vanzelf wel waarom!

    Bye
    S.O.O.F.

    donderdag 8 augustus 2013

    Anti verveel tips voor in het vliegtuig

    Heeeyyy

    Vandaag heb ik weer een paar anti verveel tips!!!(je kan ze ook in de auto uitvoeren)

    Tip 1:
    Pak voordat je je koffer in de bak boven je doet er wat spullen uit.

    Tip 2:
    Lees een leuk tijdschrift/boek

    Tip 3:
    Een doe boek is ook erg handig!!!

    Tip 4:
    Als je een mini dvd speler hebt(of een laptop) kijk een film!!

    Tip 5:
    Instaleer een paar spelletjes die geen wifi nodig hebben op je tablet/smartphone en speel die!

    Tip 6:
    Als je een meisje bent(met lang haar) en je hebt een zusje/nicht doe elkaars haar!

    Tip 7:
    Pak wat papier en potloden/stiften en ga tekenen

    Tip 8:
    Als je het kan: ga slapen!

    Tip 9:
    Luister naar muziek

    Tip 10:
    Doe een woordzoeker(je kan er zelf 1 maken op onlineklas.nl)

    Dat waren de tips ik hoop dat jullie er wat aan hadden!

    Doeegg
    S.O.O.F.

    donderdag 1 augustus 2013

    filmpje-reclame reclame reclame

    heey
    hier weer een filmpje die we zonder reden in het zwembad hebben opgenomen:

    http://www.youtube.com/watch?v=fPsfvJcIkC4

    neem dit niet te serieus!!!

    doegggg
    S.O.O.F.

    zondag 28 juli 2013

    Filmpje- Vage filmpjes

    heey!
    We hadden laatst wat melige filmpjes opgenomen hier er weer 1:

    http://www.youtube.com/watch?v=CNcrEni7Q0k

    neem dit niet TE serieus!

    doeg!
    S.O.O.F.

    Supersimpele recepten

    heeey

    hier wat supermakkelijke recepten voor als je laat thuis komt, of geen zin hebt om te koken:

    Pasta soep:

    Laat water koken in een pan, als het heet is gooi je er een bouilonblokje in en volg de instructies op de verpakking. Als het bouilonblokje is op gelost gooi je er wat pasta bij laat dat zacht worden. Als de pasta klaar is met koken giet je de pasta soep in een bord of kommetje en klaar!

    Pasta:

    Doe precies het zelfde als bij de pasta soep alleen giet je dan de soep af als het goed is is de bouilon een beetje in de pasta getrokken en heeft het een lekker smaakje, doe er nog een stukje vlees of salade bij en klaar!

    Restjes:

    Als je nog wat eten overhebt na een maaltijd doe dat dan in een doosje zo kan je aan het eind van de week gewoon wat opwarmen en heb je iets lekkers te eten.

    dit waren een paar simpele recepten ik hoop dat jullie het handig vonden!
    Doeg!
    S.O.O.F.

    Filmpje- Hema reclame

    heeey!
    We hadden laatst een paar melige filmpjes opgenomen, hier is er alvast 1:

    neem dit filmpje niet te serieus!

    doeg!
    S.O.O.F.

    zondag 30 juni 2013

    Boekentips!

    Heeyy!
    hier hebben we een paar leuke boeken recencies voor jullie
    Foto's zijn gemaakt in de bibliotheek lek en ijssel




     Subroza 1 + 2
    Meisjes en jongens boek
     Hockeyteam de sterren hele serie.
    Meisjes boeken
    Hockeyboeken met leuke en spannende avonturen.
     Hockey serie
    meisjes boeken
    Hockey en humor als hockeyster moet je deze boeken hebben gelezen!
     Schateiland
    Jongens en meisjesboek
     Fantasia serie
    groep zeven slaat terug


     De gebroeders Leeuwenhart
     Herrie in de huttenclub

    Het leven op topford hele serie
    Meisjes boeken
    niet heel veel actie maar erg leuk om te lezen!

    dinsdag 11 juni 2013

    zaterdag 8 juni 2013

    Videoclip can't hold us

    heeey
    we hebben een videoclip gemaakt!!
    http://www.youtube.com/watch?v=7n_mChwZCA4

    Camera:
    Nathalie

    Acteurs:
    Maud
    Sophie
    Valérie
    Pleun

    zomerse groetjesss
    S.O.O.F.

    dinsdag 4 juni 2013

    Tips in een filmpje en een VERASSING

    heey
    hier een filmpje... je  ziet vanzelf wel waar het over gaat...
     
    doeggggg
    S.O.O.F.

    dinsdag 28 mei 2013

    hey

    hier een verhaaltje met ... spellingsfouten:
    halo myn spelling is suuper slegd misgien was het je nog nied opgevalen maar het is egt zo geburt hoor
    ik sal je iets ferklapen maar niet heus haahaa
    ik weed het dit verhaaldje is ereg slegt gespelt en heel ereg kort

    dat was mijn verhaaltje
    als je weet welk getal er op de puntjes moet staan vul dat dan in de (links) enquite in
    groetjes M.A.U.D.

    zaterdag 18 mei 2013

    ziek

    als je ziek bent moet je een paar dingen wel doen en een paar niet:
    doen:
    in bed of op de bank liggen
    verse sinasappelsap drinken
    beschuit eten (ik vind rijstewafel lekkerder dus uus ik eet rijstewafel)
    effe frisse lucht halen (niet te lang)

    niet doen:
    lang naar buiten gaan
    te veel bewegen
    zware dingen eten zoals kip
    veel nadenken

    ik ben nu ziek en zo kwam ik dus op dit idee

    groetjes M.A.U.D.

    dinsdag 14 mei 2013

    vegetarisch

    http://www.schooltv.nl/beeldbank/clip/20110701_bioboerderij01

    ik hoop dat jij nu meer gaat nadenken over wat je eet wat dit gebeurt ook bij kippen

    groetjes M.A.U.D.


    Lady Gaga

    Lady Gaga

    clip
    Echte naam: Stefani Joanne Angelina Germanotta.
    Bijnaam: Mother Monster
    Fans: Lady Gaga noemt haar fans “Little Monsters”.
    Piano: Toen Lady Gaga 4 jaar was, speelde zij al piano!
    1e grote optreden: toen Lady Gaga 13 jaar was!
    Wist je dat? Lady Gaga dol is op gekke outfits? Er hangt een ‘vleesjurk’, een ‘slijmjurk’ en een jurk met poppen in haar kledingkast!

    groetjes M.A.U.D.

    bron : kids top 20

    MainStreet

    MainStreet

     
    Boys: Daan, Owen, Rein & Nils
    Fans: noemen zich Mainiacs!
    Bekend door: The Voice Kids 1 en het Junior Songfestival!
    Boyband: de jongens van MainStreet leerden elkaar kennen bij The Voice Kids, toen ze daar allemaal in hun eentje auditie deden! De boys konden het zo goed met elkaar vinden, dat ze samen een boyband zijn begonnen! :D 


    Wist je dat?     
    …Owen schoenmaat 44 heeft!!!                            
    …Daan de oudste is van de boys.                        
    …de grootste blunder van Rein, is dat hij tegen een glazen deur is gelopen!! AU! :(                             …Nils bang is voor clowns!

    groetjes M.A.U.D.

    maandag 13 mei 2013

    filmpje

    we waren aan het oefenen en ....................................... kijk het filmpje dan maar!

    groetjes M.A.U.D.

    zaterdag 4 mei 2013

    zomer dussss... shoppen

    zomer dussss... shoppen

    hey ik weet het ik heb weinig geplaatst maar
    nu wat andere dingen :
    shoppen
    je kunt heel veel online kleding kopen dat is handig maar je weet niet welke maat je hebt hier de oplaossing en een paar sites waar je kunt kijken
    de oplossing:
    heel simpel want je wilt bijvoorbeeld kijken voor kleding van beng (een kledingmerk) dan kijk je wat je er al van hebt en welke maat die bestel je dan ook op internet

    sites:
    marktplaats.nl (wel tweedehands maar lekker goedkoop)
    zalando.nl
    wehkamp.nl
    hm.com
    bonprix.nl/kleding
    haburi.nl
    nelly.com
    spartoo.nl
    mexx.nl
    shop.g-star.com

    succes met shoppen groetjes M.A.U.D.

    vrijdag 3 mei 2013

    BEVRIJDINGSDAG

    http://www.schooltv.nl/beeldbank/clip/20071029_5mei

    wat kun je doen op 5 mei :
     je kunt aan een speciale vreiheidstafel in verschillende restaurants eten

    fijne bevrijdingsdag
    groetjes M.A.U.D.

    nieuwe koning!

    hier wat dingen over de k(r)oning:
    wikipedia:

    Koning der Nederlanden
    Periode 30 april 2013 – heden
    Voorganger Beatrix
    Opvolger Amalia (beoogd)
    Prins van Oranje
    Periode 30 april 1980 – 30 april 2013
    Voorganger Alexander
    Opvolger Amalia

    Vader Claus van Amsberg
    Moeder Beatrix
    Dynastie Oranje-Nassau
    Partner van Máxima Zorreguieta
    Kinderen Amalia (2003), Alexia (2005) en Ariane (2007)                                
    van nu.nl:
     "Het feit dat de koning geen politieke verantwoordelijkheid heeft, betekent niet dat hij geen eigen verantwoordelijkheid heeft. Anders zou de eed die ik straks afleg betekenisloos zijn'', zo zei Willem-Alexander in zijn toespraak voorafgaand aan de eed.

    n.o.s.:

    De dag van onze koning Willem-Alexander

    19.50 Koningsvaart op het IJ

    19:35 uur Koningslied

    14.40 Kamerleden leggen eed of belofte af

    14:20 uur Koning legt eed af

    10.07 uur Abdicatie

    09.00 uur 101 saluutschoten

    groetjes M.A.U.D.


    donderdag 2 mei 2013

    super rara lange woorden weten?

    neeeeeeeeeeeeeeeeee?
    hier komen ze:
    actualiteitenshow
    onzelievevrouwebedstro
    recreatiebungalow
    onderdelenmagazijn
    eindexamenklachtenlijn
    hogesnelheidsspoorlijn
    sleepboot kapitein

    dit waren er een paar maar mijn hoogtepunt is: onzelievevrouwebedstro
    groetjes M.A.U.D.

    woensdag 1 mei 2013

    Voor-als-het-regent-buiten-en-je-hebt-vakantieTips!

    heey!

    hier wat anti-verveeltips voor jullie, als je je verveelt in de vakantie!
    Tip 1:
    Speel een spelltje!

    Tip 2:
    Lees een boek

    Tip 3:
    Kijk een film (niet te vaak)

    Tip 4:
    Nodig je vrienden/vriendinnen uit om wat leuks te gaan doen

    Tip 5:
    Lees de kidsweek!

    Tip 6:
    Geniet! je hebt vakantie!!! dus doe iets leuks!


    Dit was het!

    Doeg!
    S.O.O.F.

    vrijdag 26 april 2013

    Buitenspeeltips!

    heey!

    hier weer wat buitenspeeltips omdat ik zag dat het eerdere bericht ERG vaak word bekeken!
    hier wat tips voor tussendoor, dus als je druk aan het sporten/buitenspelen bent.

    Tip 1:
    Drink genoeg(water, sap) anders kan je hoofdpijn krijgen of droog je uit. Niet zo handig

    Tip 2:
    af en toe een ijsje kan ook geen kwaad, als je er maar niet te veel neemt!

    Tip 3:
    Eet genoeg fruit. Zo blijf je gezond!
    Tip 4:
    Sla de lunch en het avondeten niet over! 'omdat je net zo lekker aan het spelen bent'

    Tip 5:
    Soms uitrusten doet echt geen kwaad!


    Dat was het!
    Seeyoulater
    S.O.O.F.

    Parfumbakje maken

    heey!

    hier een leuk filmpje.
    bedacht door mijn zusje: Nathalie
    veel plezier met kijken!
    doeg!
    S.O.O.F.

    zondag 21 april 2013

    Traktatietip

    heey!!

    vandaag geeft mijn zusje een kinderfeestje en ze gaat iets supercools eten!
    dus ik ga jullie laten zien wat ze gaat maken en hoe!

    Wat heb je nodig:
    appels
    chocoladeglazuur
    versiering
    dikke satéstokjes

    Wat ga je doen?!:
    je wast de appels goed, en steekt ze op een stokje. Je laat het glazuur smelten(kijk op de verpakking) en doopt de appels erin, dan doop je de appel in de versiering. En klaar!

    doeg!
    S.O.O.F.

    vrijdag 19 april 2013

    zondag 7 april 2013

    TrampoSpellen! buitenspeeltips

    heey!

    eindelijk is de lente begonnen, dus tijd om buiten te spelen! hier wat tips voor spelletjes op de trampoline.

    TIP 1:
    Kaartspellen,
    pak een leuk kaartspelletje uit de kast, en spelen maar! terwijl je op de trampo aan het springen bent!
    LET OP!: doe dit wel op een windstille dag anders vliegen alle kaarten weg!
    Spellen tip:
    Set
    Go Fish(kwartet)

    TIP 2:
    Balspellen
    2 personen:
    1 iemand heeft de bal vast en probeert de bal op het midden te krijgen(stip, vak) en de ander probeert dat tegen te houden, je telt hoelang je erover doet en wisselt om wie het minste punten heeft  heeft gewonnen.

    3 personen of meer:
    je gooit alle voetballen die je kan vinden op de trampoline, 2(of drie als je met meer bent) mensen gaan springen, en proberen de ballen te ontwijken de anderen pakken de ballen die er van af vallen, wie de bal aanraakt is af en moet wisselen met degene naast de trampoline.

    iedereen doet omstebeurt een kunstje op de trampoline(salto...) en wisselt om.

    als het echt een warme dag is, ga in je pyama op de trampoline springen! klinkt gek maar is leuk!

    Dit waren de tips ik hoop dat jullie het leuk vonden!
    doeg!
    S.O.O.F.

    maandag 1 april 2013

    Sorry!

    heey!

    ik wou een paasvideo maken maar die is verwijderd :(
    dus nu hebben jullie geen paasvideo sorryy
    ik ging paascupcakes maken.

    groetjes
    S.O.O.F.

    woensdag 20 maart 2013

    niks te doen dus ik ga:

    op de computer
    een spelletje doen
    op kids for all kijken
    kapla, lego, playmobil doen
    mijn vriend(in)((et)je) vragen of hij/zij komt spelen en met haar doe ik:
    tekenen
    een testje van kids for all
    spelletje
    vader en moedertje
    jufje

    veel plezier groetjes M.A.U.D.

    dinsdag 19 maart 2013

    waarom nou school

    sommige kinderen weten niet waarom ze naar school moeten maar eigenlijk zijn het dikke geluks vogels:
    naar school in senegal
     school in kenia
    school in india

    overtuigd?
    groetjes M.A.U.D.

    puzzel

    Smilie Boeh!!Honger! ik wil eten!Je verdient een pluimMeester smilieZuster smilieZieke smileTennis smileBrei smileHet is al goed


    Poes 3d smilie met baby poesjesBeer met stuiterende basketbalLekker pingpongenHeb een blije snoepersdagSsst! niet doorvertellen paaseiIk ben het er niet mee eensSupermanKnipoog koekjeSmilies basketbal op een vingerSmilies msn plaatjes

    zoek:
    3 poppetjes die geen smilieszijn
    welke beweegt niet
    twee spelen basketbal
    twee spelen tenis
    twee houden een bordje omhoog

    succes
    groetjes M.A.U.D.






    pasen

    heb jij geen idee waarom pasen eigenlijk is of denk jij dat toen het eerste kuiken werd geboren hier een filmpje over pasen en warom het er eigenlijk is:
    het verhaal rond pasen
    en nog een :
    het verhaal rond pasen

    in allebij staat ongeveer hetzelfde maar de een is meer voor jongere leeftijd

    groetjes M.A.U.D.

    een kaart sturen

    wil je een kaart sturen die je zelf hebt gemaakt? print dan deze uit en teken op de achterkant  iets,  dus super leuk postzegel er op en klaar is kees
    groetjes M.A.U.D.http://us.cdn2.123rf.com/168nwm/paha_l/paha_l1103/paha_l110300038/8974484-oude-lege-ansichtkaart-geafa-soleerd-op-wit.jpg

    zondag 17 maart 2013

    leukste spelletjes (die ik ken)

    de top van mijn zusje (pleun)

    1. sleeping queens
    2. hally gally
    3. memory
    4. vier op een rij
    5. doolhof
    6. triviant pursuit disney
    7. party en co girls
    8. SET
    9. piratenbaai
    10. rummicub
    11. onderuit
    12. jakkiebak kippenkak
    13. trobe
    14. igazu
    15.jenga
    16. stratego
    17. abalone
    18. sint Petersburg
    19. koehandel
    20. zeeslag

    als je een van deze spellen leuk lijkt kijk dan op een site van een speelgoedwinkel

    groetjes M.A.U.D. en Pleun

    Lazy-Day tips

    heey!
    ik ga jullie vandaag wat tips geven om een relaxte-waarjenikstedoenhebbende-dag door te komen:

    Kleding:
    voor kleding heb je iets confortabels nodig. Voor meisjes: warme trui(in de zomer natuurlijk een t-shirt) en een legging. Voor jongens: een joggingbroek(kan voor meisjes natuurlijk ook) en een t-shirt.

    Eten:
    als je een lazyday hebt, moet je niet te veel snoepen! daarom moet je wat gezonde snacks voor hebben! hier heb ik al een stukje over geschreven: http://www.kidsforall.blogspot.nl/2013/03/gezonde-snacks-voor-tussendoor.html. En tuurlijk is het lekker om afentoe een snoepje te pakken!

    Vermaak:
    op zo'n lazyday heb je natuurlijk niks te doen dus hier wat vermaaktips:
    neem een lekker bad! daar ben je wel een half uurtje mee zoet.
    ga bakken! dat hoeft natuurlijk niks moeilijks te zijn, gewoon maudsappelrecept, of chocopechino is genoeg!
    ga op de bank liggen en kijk een film!
    ga op de bank liggen en lees een boek!(of strip)
    speel een spelletje met je ouders, broertje zusje...
    nodig een vriend(in) uit om iets samen te doen!(lees bovenstaande tips)

    dit waren de tips! trouwens, we schrijven de laatste tijd wel er veel tips he?! nouja!
    doeg!
    S.O.O.F.

    zaterdag 16 maart 2013

    pasen !!!!!

    het is bijna pasen en om een beetje voor te berijden dan moet je naar de blokker jij denkt zeker naar de blokker/ maar het is echt want wij kregen een reclamefolder en daar stond dit in:
    je kan kopen: 2 spring eieren die je zelf kan versieren
    een eierverf molen
    eierdopjes knutselset
    kanvas paashaas schildersetje
    paasei versier set
    eierverf
    knutselset voor kip of haan
    zingend konijn of kuiken (vind ik persoonlijk leuk maar raar)
    dit waren wel de leukste digen maar er waren er meer kijk even bij jou in de buurt of ze hebben wat jij zoekt

    groetjes de reclamemakende M.A.U.D.

    donderdag 14 maart 2013

    voor als je je verveeld op de computer deel 2

    ga naar de start pagina of een start icoontje links onder in het scherm en kijk bij bijvoorbeeld Microsoft office en ga je computer uitvinden

    of vermaak jezelf met deze games:
    http://www.speeleiland.nl/burger-shop-2.htm
    http://www.speeleiland.nl/sonic-1.htm
    http://www.speeleiland.nl/raft-wars.htm
    http://www.speeleiland.nl/stuiteren.htm
    http://www.speeleiland.nl/tekengame.htm
    ik hoop voor je dat je je nu niet meer verveeld

    groetjes M.A.U.D.

    hier wat jullie leuk vinden (staat in de enquite)

    recepten en tips...
    hier een recept voor chocoladepasta (voor sophie: jaja serieus het is me gelukt)
    wat heb je nodig:
     halve beker cacao
    een eetlepel melk
    1/3 beker suiker
    wat te doen:
    warm de melk op (als het niet lukt kan het ook met koude melk)
    doe het samen met de suiker en cacao en roer netzolang tot het een beetje zoals chocoladepasta word
    als het niet genoeg melk is doe je er een klein scheutje melk bij
    en als je het niet zoet genoeg vindt dan doe je er wat suiker bij
     je hebt het binnen 5 minuten af en als je het als chocodressing wilt gebruiken doe je er meer melk bij
    eet smakelijk

    tips: 
    tegen vies eten
    knijp je neus dicht
    hou je ogen dicht als het er vies uitziet
    slik het in een keer door zorg dat er lekker drinken op tafel staat zodat je dat na het eten kan drinken
    tips voor te pittig eten:
    eet rijst erna
    drink een melkproduct erna
    eet wat niet pittig is
    slik in een keer door
    zeg tegen degene die het eten heeft gemaakt dat je niet meer hoeft :-)

    dit was het tot de volgende keer

    groetjes M.A.U.D.

    zondag 10 maart 2013

    RandomTipsssss

    heey!
    ik heb hier wat random tips voor jullie!
    voor de mensen die niet weten wat random betekend, dat betekend: verschillend(e).
    dus hier de tipsss:

    normalthings
    blijf rustig(behalve als je word gevoert aan de leeuwen ;) )
    dans! woehoeee!
    sporten!

    citoooootipsssssss(inow het is net voorbijsorryyy)
    blijf rustig het is maar een stomme toets waar iedereen zich druk ommaakt.
    ga niet veel meer oefenen dan normaal, deze toets maak je omdat ze willen testen wat je al kan als je dan extra veel(super veel dus) hou je ze voor de gek. en tuurlijk mag je wel gewoon oefenen! maar ga niet extra dingen leren!
    als je de uitslag krijgt, blijf rustig je kan er nu toch niks meer aan doen!

    stommedingendoen-ontwijk-tipss
    bedenk goede redenen waarom je niet mee hoeft.
    sluit jezelf op in de badkamer(ofWC)
    doe alsof je je ouders(ofwiedanook) niet hoort!!

    dit waren de tips ik hoop dat jullie er iets aan hebbben en misschien komen er binnenkort meer randomtipsss
    bye!
    S.O.O.F.

    maandag 4 maart 2013

    TIPS op de computer voor als je je verveeld

    ik heb echt iets super handigs ontdekt want ik wil graag engels lezen maar meestal begrijp ik niet alle woorden dus ging ik kijken voor een vertaler en ik heb er een gevonden type in de navbar : google.nl ga dan bovenin naar meer en dan zie je vertalen staan .
    of als je boeken zoekt (vind zelf maar uit) ga naar google.nl dan meer en dan druk je op boeken
    als je je verveeld kan je nog meer dingen uitvinden op google
    of als je je verveeld aan ons blog (wat hopelijk niet zo is) kan je (ja alweer) naar google.nl dan naar meer en dan naar blogs (maar dat is een nood oplossing)
    groetjes M.A.U.D.

    vrijdag 1 maart 2013

    Gezonde snacks voor tussendoor

    heey!

    heb jij wel eens onverwacht een beetje trek in iets te eten? ik wel! daarvoor heb ik een paar gezonde snacks uitgevonden, wat vult, lekker is, en het maakt je niet dik ofzo!
    hier de simpelste en makkelijk uitvoerbaarste snack:

    Wat heb je nodig:
    een halve appel
    wat kaneel
    en een mesje.
    Wat ga je doen:
    je snijdt de appel in reepjes. doet er wat kaneel over heen(niet teveel want dan word het weer ongezond) en klaar!!! dit kan je trouwens ook mee naar school nemen! handig!

    dit is een iets moeilijkere uitvoerbare tip, maar je heb er geen hulp bij nodig ofzo.

    Wat heb je nodig:
    een halve appel(je hoort het ik ben er fan van appels)
    een handje bosbessen.
    een paar druiven
    en 1 á 2 stukjes mandarijn
    yoghurt(op gevoel)
    een scheutje melk(dus best weinig)
    een blender.
    Wat ga je doen:
    je snijd de halve appel in stukjes, mag met schil, zonder is denk ik iets handiger, maar zelf doe ik het met schil, dus aan jou de keus! en die stukjes gooi je in de blender. Dan was je de bosbessen en druiven. je gooit die er ook bij. Dan schil je de mandarijn je gooit er 2 of 1 in de blender, en de rest eet je op of die laat je iemand anders op eten. Dan doe je er wat yoghurt bij, dit is echt op gevoel, er moet iniedergeval wel een laag in zitten. Je giet er nog een klein beetje melk bij(een scheutje ofzo niet te veel!). Je doet de deksel op de blender en je gaat:::::: BLENDEN!!!! doe dit ongeveer een minuutje of 2. Pak dan een glas en giet daar je mengseltje in!  super lekker en super gezond! je zou dit ook mee naar school kunnen nemen maar dan heb je wel een stevige drinkbeker nodig met een goede dop!

    En de laatste tip: niet makelijk niet moeilijk, gewoon er tussen in!

    Wat heb je nodig:
    diverse fruit, maakt niet veel uit wat ik gebruik is appel(daar heb je het weer hoor!) druiven, en mango.
    yoghurt
    cruesli
    een kommetje.
    Wat moet je gaan doen:
    snij al het fruit, of was het of wat je er ook mee moet doen. Doe dan wat cruesli in het kommetje en daarna wat yoghurt en daarna het fruit, roer het door elkaar, en eten maar! dit kan je niet mee naar school nemen, maar wel voor ontbijt! doe in plaats van cruesli ontbijt granen! doet mijn moeder altijd!

    dit waren de tips, ik hoop dat jullie er iets aan hadden, en zo niet: het gewoon leuk vonden!
    Doeg!!
    Soof

    donderdag 28 februari 2013

    Kidsforallshow 2!!!!

    heey!
    hier EINDELIJK het tweede deel van de kidsforallshowwww! sorry dat het zo lang duurde maar er waren wat probleempjes, en die zijn nu opgelost!
    dus hier de kidsforallshow:
    veel kijk plezier!
    groetjes
    S.O.O.F.

    groep 8 musical

    hallo allemaal zorry dat we niks hebben geschreven maar we hebben het erg druk (en zijn vergeetachtig)
    maar groep acht (en sommige groep 1,2) gaan een musical doen
    hier tips voor de groep 8 musical :
    denk goed na wat je wilt doen als je voor een rol hebt gekozen informeer dan even of je kans kan maken op die rol.
    oefen je auditie goed en speel zoals jij denkt dat jouw rol is
    kijk op youtube of je een stukje van jou musical ziet
    als je weet van jezelf dat je plankenkoorts hebt kies dan niet een te grote rol en vraag of je kan helpen met de dans
    voor groep 1,2, :
    maak het leuk en speel veel met je vriendjes
    veel plezier om te kijken naar de musical maar het uitvoeren is ook super leuk
    groetjes M.A.U.D.

    dinsdag 19 februari 2013

    zondag 17 februari 2013

    Onee de middelbare!

    Als je naar de middelbare gaat en je hebt er totaal geen zin in
    Bedenk de leuke dingen( je kan elke dag snoep uit het automaat halen)
    ZEG TEGEN JEZELF: alle veranderingen zijn goed
    beleef het leukste half jaar van je leven nu je nog in groep 8 zit
    en maak er vooral niet te veel zorgen om en maak gewoon lol

    groetjes M.A.U.D.

    voorjaarsvakantie bakken zandkokejes

    hallo mijn eerste bakvideo  bakken met Maud

    veel kijkplezier
    groetjes M.A.U.D.

    zaterdag 16 februari 2013

    Bakken met Soof

    heey!
    de hele voorjaarsvakantie ga ik met jullie bakken dit is de eerste video:
    als hij niet zo goed werkt klik dan ff op youtube in de pauze-balk.
    groetjes
    S.O.O.F.

    donderdag 14 februari 2013

    hoe-kom-je-de-vakantie-door-tips

    heey!
    hier wat tips om de vakantie te overleven(als je niet op vakantie gaat), dus dingetjes te doen enzo... vind ik zelf altijd fun om te lezen dus.
    hier de tips:
    ga bakken, ga ik zelf ook doen wil ik ook gaan filmen dus hou de site in de gaten.

    hou een picknik en als het regent of het is gewoon niet fijn om buiten te zitten doe je een insidepicknik! dat is gewoon in de huiskamer pickniken! je legt een kleed op de grond, en ga eten! cool toch?

    Lezenlezenlezenlezenlezen de bieb dus, binnenkort komt ook het nieuwe deel uit van mijn lievelingsserie(de prinsessen van Fantasia): de Koningin van de slaap.

    Logeren! er is vast wel een vriend(in) in de buurt, en zo niet je zusjes/broertjes zijn er ook! bij elkaar op de kamer?!

    Neem een leuke hobby, bakken(goedidee), lezen, youtuben, bloggen. en nog veeeeeeeel meer!

    Dit waren de tips ik hoop dat jullie ze leuk vonden!
    Groetjes
    S.O.O.F.

    engelse kuikentje piep

    veel kijkplezier

    ps. voor kyra en evi ik heb een engelse versie gevonden willen julie nog steeds dat wij het in het engels doen?
    (wat wij wel leuk vinden hoor)

    groetjes M.A.U.D.

    kuikentje piep

    veel kijkplezier

    groetjes M.A.U.D.

    dinsdag 12 februari 2013

    school leer tips


    hier wat tips om voor een toets te oefenen:

    maak een mindmap
    kijk op internet bij beeldbank voor filmpjes leuk en leerzaam
    maak op wrts een account aan zo leer je makkelijk woordjes
    steekwoorden opschrijven
    en stampen (wat het minst makkelijk is en probeer het 'savonds want dan onthoud je meer0

    ik hoop dat je nu goed kan leren
    groetjes M.A.U.D.

    recept:

    gezond recept:
    nodig( voor 1 glas):
    1 eetlepel honing
    een kwart citroen
    3,4e glas water

    hoe :
    smelt de honing en doe dan het citroensap en water bij

    simpel he
    groetjes M.A.U.D.

    zondag 10 februari 2013

    Valentijntips

    Hey allemaal
    Het is bijna Valentijn hier wat tips
    Stuur je vrienden/vriendinnen een leuke kaart of cadeautje
    Ga naar je verkering toe en veras hem/haar
    Maak veel lol (zoals andere dagen)

    Groetjes M.A.U.D.

    vrijdag 8 februari 2013

    de Kidsforallshow!!!

    heey!
    hier de kidsforallshow!!!
    veel kijkplezierrrrrr
    groetjesss
    S.O.O.F.

    donderdag 7 februari 2013

    testje:

    doe jij aan carnaval:
    a. nee
    b. alleen op school
    c. ik ga denk ik wel even naar de optocht kijken
    d. natuurlijk ik ga naar het zuiden van nederland om te carnavallen 'er staat een paart inde gang"

    kijk bij antwoorden voor de uitslag

    groetjes M.A.U.D.

    dinsdag 5 februari 2013

    Hallo


    1. Hallo iedereen hier wat moppen: hoe komt een zebra uit het water Streepje voor streepje. Hoe komt een tijger uit het water. Nat. Grotjes M.A.U.D.

    maandag 4 februari 2013

    cito

    hallo allemaal zoals julie misschien al weten zitten wij in groep 8 en dat betekent morgen cito
    er zullen ook wel andere zijn en daarvoor deze tips:
    slaap goed uit (als je te laat op school komt geef mij dan maar de schult)
    eet genoeg zodat je niet de hele tijd honger hebt, eet ook weer niet te veel anders krijg je buikpijn
    eet geen snoep tijdens de toets, snoep zorgt er voor dat je concentratie wegzakt
    ga 's ochtends wat rennen buiten
    als je heel erg twijfelt hier een site waar je sito kunt oefenen: cito trainer

    succes met de cito en niet te zenuwachtig zijn he

    groetjes maud

    zondag 3 februari 2013

    Recept!!!

    heey!
    hier weer een lekker recept, voor de winter(die al bijna voorbij is)
    hebben jou ouders ook de heletijd Capechino's? die van mij wel! en ik heb er ook een oplossing voor!: Chocopechino dat is een capechino maar dan van chocomelk!!! zo drink jij ook een capechino! maar dan veel lekkerder! hier het heerlijke recept!!!:
    Chocopechino:
    dit heb je nodig:
    een melkopschuimer
    chocolademelk
    chocokoekies
    dit ga je doen:
    vul ongeveer de helft van de beker met chocomelk, en verwarm het ongeveer 1 min. in de magnetron. Terwijl de chocomelk opwarmt, doe jij wat chocomelk in de melk(choco)opschuimer niet te veel maar ook niet te weinig! laat het verwarmen én opkloppen. Als dat klaar is is de chocomelk ook wel klaar. Giet de opgeklopte chocomelk in de beker, en nu heb je het eerste deel van je chocopechino hier is het tweededeel: pak een chocokoekie en doop hem in de chocpechino en smullen maar! als je het koekie op hebt drink je je heerlijke Chocopechino! dat was het 2de deel! geniet van je heerlijke chocopechino!!!

    Groetjes
    S.O.O.F.

    donderdag 31 januari 2013

    Breeny News

    heey!
    hier weer een breenynews!:
    ik hoop dat jullie het leuk vinden! ik persoonlijk wel!
    groetjes
    S.O.O.F.

    maandag 28 januari 2013

    Recept!

    hey!
    hier een zelf bedacht, bijdingetje voor de soep!
    Soepkruidstokbroodje
    Dit heb je nodig:
    Ovenstokbrood
    Soep(het liefst tomatencrèmesoep)
    Kruidenboter
    Dit ga je doen.
    Gooi(niet letterlijk) het stokbrood in de oven. Lees goed op de verpakking wat je moet doen! Als het niet lukt vraag een volwassene om hulp! Terwijl het stokbrood in de oven is, ga jij niet zitten niksen! je gaat namelijk de soep koken, ook hier laat je helpen door een volwassene! Als het stokbrood en de soep klaar zijn. Snij het stokbrood in stukjes(reepjes, hoe je het wil noemen) Smeer op de bovenkant kruidenboter(zo veel als je wilt) en de onderkant doop je in de soep! En tadaaaaaaaa je heerlijke stokbroodje, wel METEEN  op eten!!!
    Groetjes
    S.O.O.F.

    KINDERFEESTJES TIPS

    bijna jarig en geen idee wat te doen ?
    hier wat tips:
    organiseer zelf zoals:
    slaapfeestje
    speurtochtfeestje
    bakfeestje
    make-upfeestje
    dropping
    discofeest
    dingen die organisaties organiseren:
    lasergamen
    paintballen
    survivallen
    zwembad
    tikibad
    de kaart:
     maak er zelf een (vind ik persoonlijk het leukst) of koop er een die bij je feestje past
    nodig:
    altijd is taart leuk en gewoon aanmaak limo
    heb je nog vragen over feestjes (of over andere dingen) laat het merken in de reacties

    groetjes M.A.U.D.

    nog een

    Smokkelaar

    In Mexico wordt heel wat gesmokkeld. Op een dag rijdt er een Mexicaan op de fiets richting grens met een baal zand op zijn rug. De douanier sommeert hem te stoppen: "Stop! Ik wil zien wat er in die zak zit." De man zegt dat er zand in zit. De douanier vraagt hem om de zak te legen en ja hoor, er zit alleen maar zand in, dus laat hij hem gaan. Dit gebeurt elke week weer, wel twee of drie keer per week en de douanier vermoedt dat er iets niet pluis is.
    Op een dag is hij aan de andere kant van de grens. Hij zit in het cafe wat te drinken en ziet die man binnenkomen. Hij loopt naar de Mexicaan toe en zegt: "Ik heb je bij de grens gezien, maar nu ben ik niet in functie. Ik haal een drankje voor je."
    Ze drinken wat en hij zegt tegen de man: "Luister, even over wat er bij de grens gebeurt. Jij zit op je fiets met je zandzak en als ik erin kijk zit er altijd zand in. Ik heb sterk het vermoeden dat je iets smokkelt. Vooruit, we zijn nu vrienden, ik zal je niet aangeven, maar zeg me wat je smokkelt."
    En de Mexicaan antwoordt: "Fietsen."

    groetjes M.A.U.D.

    GEWOON FUN

    Eindelijk een 10

    Een student zwoegt dagenlang op een huiswerkopdracht. De dag voordat hij het stuk moet inleveren, gaat hij naar de universiteitsbibliotheek. Tot zijn opluchting vindt hij daar een oud stuk over hetzelfde onderwerp.
    De student schrijft het stuk over en levert het in. Na een paar weken deelt de docent de beoordeelde stukken uit aan de klas. Bij de student blijft hij even staan.
    ‘Toen ik dit stuk 25 jaar geleden schreef, kreeg ik er een 8 voor. Ik heb altijd gevonden dat het eigenlijk een 10 verdiende.’
    Hij legt het stuk op de tafel van de student. In de linkerbovenhoek staat een vette 10.
    De docent vervolgt: ‘Als je me nog een keertje zoiets flikt, trap ik je van school.’

    groetjes M.A.U.D.

    beedje maf maar fun

    Er was eens een dorpje in de middle of nowhere waar het altijd heet was. Maar op een dag gebeurde er iets heel vreemds een man liep over straat en voelde dat er iets op zijn arm lag toen hij keek geloofde hij zijn ogen niet er lag een vlokje sneeuw het was vast het eerste vlokje in honderd jaar. Hij rende pijl snel naar huis om het zijn gezin te vertellen. Toen hij thuis kwam vertelde hij het aan zijn vrouw en aan zijn kinderen. Het werd al laat ze moesten maar gaan slapen de volgende ochtend kwam het kleinste kindje aangerend hij maakte zijn vader snel waker en zei:”De straat is helemaal in gesneeuwd”.                                            
    Overdag kwamen de buren aan gerend en riepen “de stad is in gesneeuwd”.
    De volgende dag was op het nieuws dat de wereld was in gesneeuwd.
    En iedereen kwam om behalve ergens iemand in de middle of nowhere.

    Later bleek dat het één april was ! 

    groetjes M.A.U.D.