vrijdag 26 december 2014

nieuw jaar

Heeeey,
Ik wens jullie een heel gelukkig nieuwjaar!!
maar dat is niet het enige waarom ik deze blog post schrijf, ook omdat ik en paar nieuwjaar tips voor jullie heb. En natuurlijk nog wat nieuwjaars wensen, ook heb ik een paar voorbeelden van goede voornemens bedacht. (eigenlijk moet je die zelf bedenken maar ik weet dat niet iedereen heeeeeel creatief is :) )

maandag 1 december 2014

Dingen die op mijn verlanglijstje staan

Heey allemaaaaaal,
Ik heb vandaag een lijstje met dingen die op mijn verlanglijstje staan (wat je waarschijnlijk al had voornomen van de titel). Ik weetniet zeker of jullie geïnteresseerd hierin zijn maar als iemand zich dood verveelt lijkt dit me wel een beetje de moeite waard. Ik heb niet alleen cadeautjes die ik aan sinterklaas vraag maar ook wat duurdere cadeau's die ik of mezelf wil geven of ik vraag voor mijn verjaardag.


dinsdag 25 november 2014

Legend trilogy spoiler free review

Hiii!

Gonna write in English again! So made a “bookclub” post but I think I never posted it. Probably because it was bad. But I will make it! One day… The last three weeks I’ve been reading the Legend trilogy, so here is my review!

It’s spoiler free, so don’t worry. This has become one of my favorite trilogies so I wanted to share it with all of you.

donderdag 20 november 2014

zelf sinterklaas gedicht/surprise maken


Sinterklaas komt eraan en dat betekent surprises. En bij elke surprise is het leuk om een gedicht bij te doen.
Daarom heb ik een kort testje en wat tips om je gedicht te maken. Natuurlijk kan je ook een helemaal kant en klaar gedicht maar dat is niet leuk voor degene die je surprise ontvangt.


panorama view

Heey mensen ik wijk van mijn vaste patroon af omdat het gewoon niet bij te houden is, school is te veel dus jaaaa...

Iedereen (of tenminste bijna iedereen) heeft wel eens: 'wauw wat is dit een mooi uitzicht'. of gewoon een ver uitzicht of een mooie lucht. dat geeft een ultiem geluks-gevoel maar veel  mensen (zoals ik) vinden dat soort dingen niet snel mooi en hebben dan dat gevoel niet (wat je ook uit andere dingen kan halen maarja). nu ben ik erachter gekomen hoe je het een stuk mooier kan maken: maak een panorama foto.

woensdag 12 november 2014

Social media Book Tag

Heey!!

Long time no see....
Alweer ik ga er geen lang verhaal van maken. School en alles er om heen is gewoon heel erg druk. Dus ik heb gewoon geen tijd....
Ik ben bezig om een foto bericht te maken over de Engelse uitwisseling. Maar ik moet nog heel veel foto's krijgen van mijn vriendinnen dus dat komt later!

Omdat ik vandaag vrij heb, wou ik een bericht gaan schrijven. Maar ik had niet veel ideeën dus ging ik op Youtube.
En ik kwam op het idee om een tag te gaan doen. Deze tag is al best wel lang rond "Booktube" aan het gaan en het leek me wel leuk. Dus hier is de Social media Book tag!!

maandag 27 oktober 2014

herfst versiering

jeejahh, dit is het driehondertste bericht!!!!!!!!!1
Maar ik ga hier niet te veel tijd aan besteden ookal vind ik het best wel cool :)

Afgelopen week heb ik een herfst slinger gemaakt, Het is eigenlijk een slinger met allemaal herfst dingen. Ik denk dat ik maar gewoon moet beginnen...

donderdag 23 oktober 2014

Voornemens

Hey!

Long time no see, I know en ik wil er eigenlijk geen tijd aan besteden dus lees gewoon dit bericht en be happy en stufffff


Ik vind dat goede voornemens aan het begin van het jaar maar onzin.
Ik kan namelijk nooit goede ideeën bedenken als ik onder druk gezet word dus meestal is het bij mij iets van: blij zijn of zo.
Ik kan goede voornemens alleen bedenken als niemand er om vraagt of als het eigenlijk niet nodig is. En net kwam ik er op een paar, dus hier mijn goede voornemens die ik heb bedacht terwijl het niet nodig was:

woensdag 22 oktober 2014

een bericht met korte berichtjes



de een: boe!!!!!!!
de ander: schik
de een: bangerik

grapjeeeeee, oke ik zit nu in een engels les een bericht te schijven en muziek te luisteren o we moeten nu verder met het 'listening part'



nu zit ik in history heb net een pw gehad over the egyptians echt saai maarjaaaaaaaa het is school duss.


ik heb met Frans een 4,8 😞 laagste cijfer ooit!!!!!!!!! Nu ben ik de hele dag chagrijnig 😈
niemand mag tegen mij praten en ik ben volgens mij nog nooit zo chagrijnig geweest 😐😒


heey mensjes, het is nu half 2 s'nachts maar ik kan niet slapen omdat ik een te enge film heb gekeken. Ik ben aan het logeren bij Aemy. Ik ben best wel vreemd wat films betrefd, heel veel films vind ik eng en dan kijk ik het niet ( de meeste films voor boven de 12 jaar vind ik te eng) maar sommige films zoals de films van vandaag, zijn enger dan ik dacht of zijn helemaal niet zo eng maar dan is het sciencefiction waar ik (zoals net achter gekomen) ik nachtmerries van krijg. Ik weet gewoon niet wat ik moet doen om te kunnen slapen,dus begon ik dit kleine berichtje maargewoon voor wat afleiding, maar ik merk jammer genoeg nu al dat ik straks nog steeds niet kan slaen.heeft iemand een oplossing voor als ik dit nog een keer heb??
ik ga gewoon verder met het schrijven alleen omdat ik anders aan die film denk aarg. Dit is zo frustrerend, mijn ogen vallen dicht maar mijn hersenen durven niet te slapen. Oh nee en mijn batterij is ook nog maar 7%... Dus waarschijnlijk zijn jullie snel af van mijn gezeur😊 . Wat moet ik doen als mijn batterij op is ?? Zit echt in crisis arg.


xx-Maud



zondag 19 oktober 2014

foto dagboek-Engeland

Heeey,
Ik ben een weekje met school naar Engeland gegaan.
We zaten in een super leuk gastgezin en we kregen heerlijk eten, ontbijt: chocoladebroodjes, croissants, pancake, banaan en vruchten yoghurt. Onze lunch was ook helemaal geweldig, vaak kregen we cake koekjes of donut mee.
Ik heb dit opgescheven omdat dit het enige is waar ik geen foto's van heb, in totaal heb ik ongeveer 33 foto's dus dit word een erg lang bericht.

vrijdag 10 oktober 2014

warme kaneel-rozijnen-melk

heey mensen dit is mijn laatste post voor komende week omdat ik dan in engeland ben.
Maar ik had laatst heel erg veel zin in warme chocolade melk maar die was op, dus ging ik maar expirimenteren en dit is er uit gekomen: Warme kaneel-rozijnen-melk. Ik vond het echt heeeel lekker en dacht waarom zal ik erg geen blogpost van maken en toen kwam deze post :)
Veel succes met het maken.

woensdag 8 oktober 2014

ughhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

OMG,
(screenshot dit want je zult mij dit niet vaker meer zien schrijven)
heey mensen,
Jullie hebben als jullie dit blog vaker bekijken waarschijnlijk mijn post overe de tweede wel gelezen. Het is echt verschikelijkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sorry maar ik ben zo boossssssssssssssssssssssssssssssssssssssss. Ik moet dus van mijn wiskunde docent echt alles wat je maar over wiskunde kan opschrijven ughhhhhhhhhhhhhhhh. dus ben ik al een uur bezig geweest en heb ik pas de helfd af. daar gaat mijn enige vrije dag in de schoolweek ughhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. (ik ben een indiaan ugh ugh) okaay hopelijk voor jou heb  je over de haakjes heen gelezen want ik weet niet of je dat graag zo willen weten (tenzij je een hele goede grap ooit wult maken(weer zo'n goede grap:p )) sorry menssen voor deze post maar je moet het soort van zien als een papiertje dat ik helemaal onder aan het krassen ben gzfui hweai usgrawu8crv u7 yah7tp;cdjfdvhw;kcdsvdgjaby4 8y refhfqqb63y r3h nhdeefb tyenb2V 6Tghru2u  y3 8r ggtv uicshs c 78rcynuoidwjx dfhrtu358724e3i2kjfhgt8r9pdwlsmxnhgxt583,4lp4r0d87uyhdnme3lod8uhybxnmkoeiudhgbxsnhgdfcwvq wfv fvw sbdhydn cjvm . JA dat was zegmaar een beetje mijn woede uiting op het toetsenbord (in het woord toetsenbord zit het woord toets :0)
okay ik hoop voor je dat je dit niet hebt gelezen want dan heb je je tijd verspilt.
xx-maud

(sorry voor de geen hoofdletters en spellings fouten maar je zult het ermee moeten )

dinsdag 7 oktober 2014

Random verzameling van vage korte berichten - Soof

Heey!!!

Ik heb de afgelopen weken weer wat vage berichten geschreven, duuuuuus ja. Ik heb ze bij elkaar gedaan en nu post ik het... Sorry voor de vaagness in dit bericht :P

Here you are:

zaterdag 4 oktober 2014

boekenketting

heey mensen,
ik heb laatst een boekenketting ggemaakt en aangezien ik geen zin heb om een kletspraatje ervoor te houden (grapjeeeee ik weet alleen niks) dus ik ga dink ik maar gewoon beginnen.

wat heb je nodig:

  • hobbylijm, en lijm die ook werkt met leer.
  • lapje leer van minimaal 2 bij drie centimeter.
  • een grote veilegheid spelt of iets anders waar je een gat mee kan prikken.
  • een wit A4tje.
  • en een kettingkje/touwtje




Knip het leer op het formaat dat je hem wilt hebben,
en maak in het midden aan de bovenkant een gaatje met de veiligheidsspelt, en doe het ringetje er doorheen.






Knip het papier in kleine rechthoekjes die iets kleiner zijn dan de helft van je lapje leer.






Plak de papiertjes aan een kant aan elkaar zodat je een boek effect krijgt.









Plak de het leer tegen het papier en houd het bij elkaar met een veiligheidsspelt (of iets anders).
Doe de ketting door het ringetje en klaar is keessie!!!









Dit is mijne geworden, als je wilt kan je nog iets op de kaft plakken maar dat hoeft natuurlijk niet.









Ik hoop dat jullie dit leuk vinden,
XX-Maud

woensdag 1 oktober 2014

Maud's appelspecialiteit (recept)

Heeeey!!

Levensverhaal:
lang lang geleden, toen Soofje nog een klein meisje was. Ging ze een keer bij Maudje logeren. Na het eten (wat heel lekker was) had Maud een idee. Ze liet mij zien hoe ik Maud's appelspecialiteit moest maken. En sindsdien is mijn heeeeeeeeele leven veranderd (no joking nothing really happened, but it was pretty amazing) duuuus vandaag ben ik zo lief om jullie te leren hoe je Maud's appelspecialiteit moet maken!!!!
yaayyyy

So here we go:
Wat heb je nodig:
- een appelboor
- een schil mesje
- basterd suiker
- kanneel
- boter
- een bakje
AND LAST BUT NOT LEAST: - een appel **supriseee**


Het eerste wat je doet is je appel schillen.
(dit is btw Mauds hand ik heb niet zulke lange nagels)










Tweede: je boort een gat met de appel boor, zodat het klokhuis uit de appel komt.
Als je geen appelboor hebt kan je het ook doen met een schil mesje. Dan moet je gewoon snijden om het klokhuis heen. Het is heel moeilijk uit tel eggen maar ik hoop dat je  weet wat ik bedoel...




Dan snijd je een klein stukje van de boter af, dit kan je ook met gewone boter doen. Maar bakboter is iets makkelijker.






Stop de boter naar de onderkant van het gat in je appel, zodat het helemaal dicht zit.








Stop wat suiker in het gat en over de bovenkant van de appel.
Dit hoeft niet veel te zijn, je kan zelf de hoeveelheid kiezen.








Strooi er dan wat kaneel erover heen.











Stop het dan in de magnetron, voor ongeveer 30 seconden.
Kijk dan of de boter al helemaal is gesmolten, zo niet doe het dan nog even in de magnetron.








Snij de appel door het midden want dat is het makkelijkste eten en TADAAAAAAA.









Tip:
Je kan er nog een beetje kaneel overheen doen, want dat is lekkerder :P










Dat was het!!!!!

Dagdag!!
X
Soof

mood songs

Heey mensen,
Ik was laatst muziek aan het luisteren en meestal luister ik vooral naar de melodie maar nu luisterde ik ook naar de tekst. Zo kwam ik er achter dat echt heeeel veel liedjes een super mooie boodschap hebben. Dus ik dacht ik wil dit in een blogpost verwerken en jaa dit is er van geworden...
Maak het testje druk op de link (en als je op de ink hebt gedrukt moet je het liedje echt luisteren ookal haat je het zo erg). Alle liedjes hebben lyrics dus het zijn niet de officiele clips. Sommige liedjes zullen rustig zijn maar er zit ook een in die drukker is veel plezier!!

zaterdag 27 september 2014

blog regelmaat, engeland en halloween!!

Heeeeeey,
Ik zat laatst te denken dat ik op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag weinig tot geen tijd heb om te bloggen daarom, ga IK (ik zeg niks over soof) elke woensdag en elk weekend schrijven (teminste ik ga het proberen) het kan dat er soms wel wat extra berichten online komen, (van mij ik heb het namelijk nog steeds niet over Soof). Ik hoop dat jullie dit niet erg vinden en anders DEAL WITH IT!!! dat was dus wat ik wou zeggen maar nu ga ik verder met de rest omdat het anders zo'n verschikkelijk kort en saai bericht is.

donderdag 25 september 2014

Random update

Heey!!!

Dit is een soort van random update van mijn leven, omdat ik niks beters kan verzinnen...
Not that you care, but yeah
Het is zo grappig dat we ons heel slecht voelen als we niks posten, maar het is waarschijnlijk niet zo van dat jullie dagen lang achter jullie laptop zitten te wachten tot we eindelijk wat posten :P

zondag 21 september 2014

thema slingermaken

heey, ik ben vandaag in een blog bui dus ik dacht waarom niet? vandaar deze post :)
Ik maak een slinger met regenboog spookjes maar jij kan natuurlijk zelf verzinnen welk figuurtje je maakt en welke kleuren je gebruikt.


donderdag 18 september 2014

DIY

  
 Eey!
Hier is eindelijk de tutorial, diy om een makkelijke haarband te maken. Slaat nergens op maarja....

Wat je nodig hebt:
- stof wat je nooit gebruikt, hoe langer de stof hoe makkelijker het is om het in je haar te knopen. (ik heb ooit deze gekregen op hockeykamp :P)
- een schaar
- liniaal, geodriehoek of iets waar je mee kan meten
- een pen/stift

 Meet vijf centimeter in de breedte, want de lengte word gewoon de lengte van je stof.

 Trek een lijn van de ene naar de andere kant. Tip: meet vijf centimeter af aan beide kanten want dat is handiger, beste rede ooit.
 Knip de strook af.

Dat was het voor deze foto :P
 Daar heb je je haarband ding :D

Maar dat is het eind resultaat...
Ik heb deze foto's gemaakt toen ik moest opschieten , want ik moest naar kamp en het leek me handig om iets van een haarband mee te nemen om mijn haar uit mijn gezicht te houden.  Sorry voor de stomme slechte foto's :D

Dat was het!
Doegg
X
Soof

woensdag 17 september 2014

2e klas *doemdoemdoem*

GOSH (sorry Soof voor het stelen van je woord) wat is de tweede klas moeilijk,
Ik had serieus gister al een toets van 6 hoofdstukken latijn, vorig jaar hadden we het al geleerd maar ik was alles vergeten...
Echt alle docenten hebben verschrikkelijk hoge verwachtingen zoals dat je in een dag 20 Duitse of Franse woordjes kan leren en ze denken ook dat we niet verschrikkelijk veel lessen hebben waardoor ze ons verschrikkelijk veel huiswerk op geven.
We hebben 4 extra vakken dit jaar: Grieks, economie, natuurkunde en Duits en dat is echt veel want omdat ik tweetalig ben heb ik minstens 3 Engels lessen per week waardoor ik 4 dagen tot drie uur op school zit en op een dag tot 4 uur, nu valt dit nog best wel mee maar het tweede half jaar krijgen we een nieuw rooster met waarschijnlijk nog stommere tijden.
Ook krijg je een bolletje (strafsysteem) bij elke engelse docent als je nederlands praat, in de eerste maakten ze vaak nog een uitzondering of zogen ze het door de vingers maar nu...
Ik heb nu al twee bolletjes in de eerste twee weken in totaal mag je er twaalf hebben, ik heb niet Nederlands gepraat maar ik ben een keer mijn huiswerk vergeten en een keer had ik mijn boeken in mijn kluisje laten liggen (waar ik ook weer aan merk dat ze strenger zijn geworden want ik heb ze daarna gewoon gepakt dus ik vind het belachelijk dat ik daar een bolletje voor kreeg)
Wel is het fijn dat we dit jaar leukere en betere docenten hebben (ik weet niet hoe het komt maar het lijkt wel of elk vak een leukere docent heeft gekregen).

Okee jullie vinden die ene positieve zin waarschijnlijk heel alleen maar ik heb serieus en jammer genoeg niet meer leuke dingen te zeggen over de 2e.

Zorg dat je het overleefd en als je het hebt overleefd heb ik erg veel rescpect voor je.
XX-Maud

dinsdag 16 september 2014

Vragen

Heey!!!

Ik zit nu in de frans les en het is saaaaaaaaaaaaaai
yoou dont say (dat was Donna)

Stem:
O Donna moet een bericht schrijven
O Donna moet geen bericht schrijven

Zeg wat je wilt in de comments
Maar uuhmm ja...
Willen jullie een If I Stay en Where She Went review?
Zeg dat ook maar in de comments.

Voor de rest, ik ben aan het twijfelen of ik dat tutorial ding wil posten dus zeg ook maar in de comments....................................................................................................................................................................................

Ik ga weer een random korte berichten bericht maken, want ik heb niks beters te doen... Dus die komt over een week of 2 uit.

Maar uhm ja... Ik ga met Donna pjo lezen dusssssss
Doeggg
X
Soof

zondag 14 september 2014

Random post about nothing

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey

Ik moet eigenlijk huiswerk maken, want ik ga zo naar Limburg. Maaaaaaaaaaaaaar dat doe ik niet...
Het is Duits en stom en heel veel leerwerk. En ik moet ook nog Frans leren duuus ja.

Ik heb helemaal niks om over te praten... Behalve dat ik gister met Kim heb geskyped. Wat heel leuk was en ik ga zometeen naar mijn opa in Limburg.

oidkjkjijsddoioim,sddilkkddioiikjsdjkjka;dskafjiejfjei

Btw: ik ga de portugal vlog niet posten, voor privacy and stuff
Dussss ja...
THE MOCKINGJAY TRAILER KOMT MORGEN

yay

sorry voor dit vage bericht, maar uhm...
Ik post wel weer iets als ik iets te vertellen heb ofzo.

Dagdag
X
Soof

zaterdag 13 september 2014

vakantievoorbij, s'mores en veeeel sterretjes

hee hoo, allemaal
ik heb echt verschikkelijjk lang niet meer gepost en dat kwam omdat ik niet genoeg tijd had en als ik wel tijd had dacht ik er niet aan.

zondag 7 september 2014

Kleine Soof

Heey!!

Zoals jullie misschien wel weten hebben we dit blog al best wel lang...
Nu vier of vijf jaar denk ik?!
I don't know...

Naast kidsforall had ik ook nog een ander blog.
Het heette iets van Soof's leven ofzo.
Dat blog is gewoon te falend haha.
Ik heb vandaag alle berichten naar concept gezet, dus er is geen reden om naar dat blog te gaan zoeken. Maar, ik heb net wel door een paar berichten gekeken en ze zijn... nou ja vaag.


donderdag 4 september 2014

Percy Jackson and the Olympians series review

HI!

I feel like writing in English, so yeah that's what I'm gonna do.

I'll keep this review spoiler free because I'm nice and everybody needs to read pjo...
But uhm yeah let's get started!!!

maandag 1 september 2014

Random vakantie verhaal

Heey!

Ik weet niet hoe ik dit moet starten...
Gosh, ik ben vergeten hoe ik moet bloggen.
Het enige waar ik goed in ben(kuchkuchwaskuch).
Maar in ieder geval: Sorry!

Ik had het idee om voordat ik op kamp ging nog een post te posten.
Ik had foto's gemaakt enzo. Maar ik ben het vergeten...
Het is niet moeilijk om foto's op mn laptop te zetten, maar wel om ze in blogger te zetten.
Want blogger is stom
In iedergeval, ik had er geen zin meer in...
Wauw, stom excuus.
Maar wat ik wel heb gedaan in deze vakantie:

zondag 3 augustus 2014

Sorry

Heyy

Sorry dat ik zoooo lang niet meer gepost heb...
Vakantie enzo
Ik schrijf nu op mn mobiel en ik heb geen inspiratie.
Sorry voor de typefouten btw.
Maar ugh sorry.
Ik weet het niet

Ik spreek jullie nog wel als ik iets te zeggen heb

Byee
X
Soof

woensdag 23 juli 2014

portugal

heeeyo people,
kim zit in Portugal en jullie denken waarschijnlijk ''owh leuk voor haar dat ze naar portugal gaat'' maar ze woont daar nu :(. Sorry dat we dat niet eerder hebben gescheven. maar ik hoop dat kim een filmpje maakt van haar huis, zegmaar zo'n huis tour. ik hoop dat ze die zelf post maar als dat niet lukt zal ik hem posten.


sorry voor het korte bericht maar ik heb er niets meer over te zeggen.
XX
maud

maandag 21 juli 2014

Changing Lifes -philoSophie

HI!

I actually did not plan this to be a philoSophie, but it turned out to be one.
I hope I inspire you guys.
Just read.

A bunch of randomness (as always :D)

OHHHH HEEEEEEEEEY(y)

Volgens mij heb ik hier al een bericht over geschreven maar ik heb een slecht geheugen en ik ben een verschrikkelijk mens dat niet haar blog kan bijhouden dus: WHO CARES?!
Ik ga vandaag weer zeuren op mezelf *big smile*
Dusssssssssssssssssssssssss let's get over with it!

dinsdag 15 juli 2014

Sock Bubbles


Heey!

Vandaag wisten we niks om te doen, dus Maud ging op haar mobiel kijken voor ideeen.
Toen kwamen we langs Sock Bubbles, we wisten niet wat het was dus zochten we op internet.
Er stond niet echt een duidelijke uitleg, maar we probeerden het gewoon.
Verassend genoeg werkte het nog echt ook! Dus hier een tutorial over hoe je sock bubbles maakt!

zondag 13 juli 2014

Vooroordelen

Heeeeeeeee-eeeeeeey

Ik weet niet hoe en wanneer maar ik ben op een idee gekomen voor een bericht! Yeeeeyy
Btw: er komen 2 boek reviews aan!
Ik hou er echt van om boek reviews te schrijven idk why...
Maar okay terug naar dit bericht:

donderdag 10 juli 2014

Vakantie Fail

Eey!

Hoe gaaaaaaaaaaaaaaaaat het?!
Het is jammer dat jullie niet meteen kunnen terug reageren
Hoe dan ook (wauw dat gebruik ik nooit, behalve als ik wil proberen om de intro van mijn bericht elke zin met een h te laten beginnen. Ik heb nu officieel twee dagen vakantie gehad.
Het lijkt veel meer, vooral omdat ik de dagen lang maak met NIKS te doen **big smile**

dinsdag 8 juli 2014

Looking for Alaska review (spoiler free)

Eey!

Ik heb vakantie!
Gosh dat duurde lang, maar okay (okay) ik heb gisteravond Looking for Alaska van John Green uitgelezen en ik had niks beters om over te schrijven dus hier is de review.
*spoiler free I will dubble check*

vrijdag 4 juli 2014

voetballll

heey,
voetbal is al een tijdje bezig en morgen speelt Nederland weer, jeeeeej. Ik hoop dat ze gaan winnen. Maar nu dacht ik zo: wil iedereen die dit bericht leest schijven in de comments wat jullie denken dat het gaat worden???
ik hoop dat jullie dat doen.

xx-Maud

donderdag 3 juli 2014

sorryyy

sorry sorry sorry sorry
ik heb zo lang niet meer gepost en ik heb eigenlijk geen tijd maar ik voelde me zo schuldig dat ik dit bericht wel moest posten.

dinsdag 1 juli 2014

Hele korte update op mijn hele saaie leven

Heey people!

Just needed to make a post.
Dit word geen engels bericht, ik begon gewoon zo idk why...

Maar ik ben wiskunde huiswerk aan het maken...
En jaa saaaaaaaaaai

Zometeen moet ik nog frans leren voor donderdag.

IK HEB EEN 7 VOOR MN FRANS LUISTER TOETS
Ik ben blij, want dat is een van mn hoogste cijfers van Frans, ik heb wel eens een acht gehaald. Maar dat was aan het begin van het jaar. Toen ik nog niks met mn leven deed (niet dat ik dat nu wel doe hoor, maar you know more homework more books to read)

En ja ik ben Fangirl aan het lezen en ik wil hm uithebben voor de toetsweek begint. Wat wel gaat lukken want het zijn nog maar iets van 40 bladzijden ofzo...
Dat heb ik waarschijnlijk vanavond al uit....
We'll seeee

Maar dat was het een beetje ik moet weer gaan!!

See ya!

Bye
X
Soof

zondag 29 juni 2014

Toetsweek

Heey!!

Toetsweek komt er aan...

Maandag begint de toetsweek van Maud
Donderdag die van mij.

Ik kan dus waarschijnlijk niet posten tot woensdag (de 9de)
Maud niet tot het weekend (5de)

Omdat veel mensen rond deze tijd toetsweek hebben, verwacht ik ook niet veel mensen die onze berichten gaan lezen die weken.

Dat was het een beetje!

Byee
X
Sooof

zaterdag 28 juni 2014

Tfios Movie Review (spoilers included, don't read if you haven't read the book or saw the movie unless you're never gonna read it or see it)

HI!
(sorry for the damn long title, some people just don't know what spoilers mean and just read further :P)

I'm gonna write another English post cause I'm in the mood of writing in English. 
So if you don't like it, go hate on other people! (well actually don't hate at all.)
Thanks

It's the morning after I saw the movie and I've still the feeling that I cry every second. 
I NEED TO REREAD BUT MY DAD HAS MY BOOK
**SPOILER AND FEELS ALLERT**

vrijdag 27 juni 2014

donderdag 26 juni 2014

#Fangirlpride

#FANGIRLPRIDE
Hi! My name is Dianne, I'm 12 years old and also Dutch! Soof asked me to write a post on her blog (here yay) and she wrote one on mine, Book-Page Brown. It took me a while to come up with a subject, but after reading hers I decided I could just make my version/answer on that, so thats what I'm going to do!

Sorryy

Heey!

Sorry dat ik de laatste tijd niet meer veel plaats.
Maar geloof me, er zijn iets van 3 berichten in de maak.
1 daarvan komt waarschijnlijk morgen online (dat hoop ik in iedergeval).
1 daarvan word een philoSophie bericht (ik moet nog wat aan het onderwerp bijschaven)
1 daarvan worden tips voor concentreren en toets week.
1 daarvan word op Dianne's blog. ( bookpagebrown )

En dan moet ik nog mn verhaal herschrijven en ik moet ook nog naar school.

Dusss sorry als ik niet meer zoveel korte snelle berichten schrijf...

Bye
X@@@@@@@@@@@@@@@@@ (sorry Donna nam weer over)
Soof

maandag 23 juni 2014

Divergent serie review

Heeeeeeyy

Ik ben net klaar met het lezen van Allegiant, en ik ben ziek dus ik dacht: why not another review?
Dus ja, hier is de review van de Divergent serie.
Net zoals met de vorige review ga ik dit bericht tienduizend keer nalezen zodat er GEEN spoilers in zitten, ik ben geen pansycake ( :P )

woensdag 18 juni 2014

maandag 16 juni 2014

Paper towns review

Heey

Heeeeel lang geleden toen ik de review van tfios er op zette had ik jullie een paper towns review beloof. En dat ben ik een soort van vergeten... Maaaaaaaar ik ga hm nu schrijven ook al heb ik dat boek al lang uit. :P
Ik zal er op letten dat ik GEEN spoilers er in zet. Ik lees dit bericht 10x voor jullie na zodat er geen spoilers inzitten. Ik heb wel in scene gequote maar die geeft niks weg. Ook heb ik wat tips om het einde van dit boek te overleven...

I'M BACK

I'M BACK!

dat was het wel een beetje...

No jokinnnggg!

Maar okeey
Ik heb een nieuw verhaal bedacht...

Seriously mijn fantasie wil niet stil zitten. Ik ga het schrijven maar pas op wattpad posten als het af is. Want ik heb al een boek (waking up) en daar heb ik al genoeg werk aan. Omdat ik 1 keer per week post. En dan heb ik voor het andere boek meer rust, en word die waarschijnlijk 10x beter.

I don't know waarom ik dit nu vertel maaaaaaaar ja.

Uhm voor de rest moet ik zometeen even op magister kijken voor mn cijfer bio.
En dat was het wel een beetje!!

Byee
X
Soof

zondag 15 juni 2014

sorry voor het niet posten en wat andere dingetjes

heey allemaal sorry voor het niet posten, ik weet dat soof weg is en ik daarom wat meer moest gaan bloggen maarja zoals jullie zien heb ik at niet echt gedaan en aangezien soof vandaag terug komt is dit bericht niet heel erg belangrijk (wel want ik weet dat jullie het liefst zoveel mogelijk berichten zien). maarja dus sorry daarvoor. maar nu verder met wat andere dingetjes ik ben namelijk begonnen met een engels bericht en het heet happy moments mmaar meer ga ik niet vertellen.
als ik nu stop vind ik het zo'n kort bericht dus ik ga verder met allemaal dingen die jullike misschien wel leuk vinden om te weten en anders stop je maar met lezen


dinsdag 10 juni 2014

Controlling - philoSophie

Hi!

I really wanted to make an other philoSophie post, but something inside me made me not post it. I've written like 3 philoSophie posts and deleted them. And you probably think: well that's not a lot. But it is because I spend a lot of time on it...
The thing that made me try again was this post. I first wanna say: if your not a fangirl this is not a blog for you, but this post... You need to read it! It's a perfect complement to my other philoSophie post. And she made it look like my post was a gift from heaven. And that's not true, but Dianne: this one is for you, cause you made me write again.
So here it is a mixture of all the deleted posts!

Engeland

Heey

Sorry voor het vorige bericht...
Die sloeg ECHT nergens op... Haha

Maar ja

Ik wou in dat bericht dus eigenlijk zeggen dat ik morgen naar Engeland ga.
Dus ik ga niet meer posten tot zondag.
DUS MAUD: POST

Maar dat was het weer!

Ik heb een paar ideeen voor berichten in mijn hoofd
Dus die ga ik NA Engeland postennn!

Keep smiling (or if you didn't already smile: smile! it makes everything easier)

Bye
X
Soof

maandag 9 juni 2014

Vaag geklets en Youtube

Eeyy

Ik zit een vlog van Zoella te kijken terwijl ik dit schrijf dus sorry voor vage zinnen....

Maar uhm jaa

Ik ga woensdag naar Engelaaaand

                                           Okayy this kinda happened....
Spatie knop....


Maar ik heb niks te vertellen...
misschien wel maar mn hersenen werken niet

Okaayy I switched to Marcus Butler now...
Just watched Jacksgap

ooooooh IDEE

woensdag 4 juni 2014

mobieltjes

heey menseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
sorry  dat ik zolang niet meer gepost  heb  maar (dit excuus is eccht heel goed) ik heb vrijdag een toets van latijn van alle woordjes tot nu toe en als je geen latijn hebt dan moet je maar denken dat het evenveel woordjes zijn als frans, en geloof me dat is veel!!!!!!!!!!!!!!
dus nu jullie dit excuus hebben gehoord gelezen kan ik verder met het onderwerp: het belangrijkste ding in ons leven. Veel ;mensen zeggen dat ze niet zonder mobiel kunnen maar ik weet dat ze het wel kunnen, minstens 1 dag. ik ben namelijk in de middle of nowere geweest waar ik geen wifi en geen bereik heb gehad  4 dagen!!!(niet flauwvallen ik heb het overleeft).



Concentratie problemen

Oooh heeeeeeeeey peoplee

Ik heb de laatste tijd nogal last van concentratie problemen...
I don't know why
I don't know how
It just happens

maandag 2 juni 2014

Utrecht Vlog!

Heeey!!

Hier de beloofde video!


Dat was het een beetje!
Dooegg
X
Soof (en Maud en Marije en Loes)
 


zondag 1 juni 2014

BOE

OH HEEEY!

Sorry voor niet posten...
Ik heb waarschijnlijk vanmiddag een video gepost voor jullie!
Dus dan kunnen jullie dat bekijken...

De reden dat ik niet gepost heb: ik ben druk met schrijven van mn verhaal en lezen...
En school natuurlijk
Maar ja...

Ik wou jullie alleen even laten weten dat ik nog leef
Ik heb geen idee of Maud nog leeft ik heb haar namelijk niet gezien

Maar jaa....

Byeee
X
Sooof

Ps. check vanmiddag dus het blog voor de video :D

woensdag 21 mei 2014

dingen die ik de laatste tijd doe

heey allemaal,
sorry dat ik zo lang  niet geplaatst heb :(
het spijt me heel erg
ik was gewoon te druk met vrije tijd hebben;) het was zo zonnig en ik heb een roetsjbaan (weet de echte naam er niet voor maar het is een soort buikschuifbaan) in de tuin gemaakt met een zeil met aan het eind kussens en water en zeep erop.
Ik heb ook bijna elke dag frozen yogurt gemaakt (recept komt binnenkort online)
en In Summer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ik houd enorm veel van Olaf in de film Frozen (voor de rest vind ik de film niet even leuk als anderen) ik vind het ook superleuk om zijn liedje In Summer te luisteren op youtube en je hebt ook verschillende videos met alle Olaf momentjes:
en washitape (plakband met een leuk printje) is ook een van mijn groote bezigheden ik 15 verschillende soorten waar ik allerlij dingen mee versier of op plak bijvoobeeld: een doosje die eerst gewoon blik was en er nu leuk uitziet

groetjes
Maud

Random verzameling van korte berichten - Soof

EEEEEY
Ik heb weer korte berichten verzamelt... Warning: ze slaan nergens op....
So click the button below to read ;)

maandag 19 mei 2014

Haters

Eey

Sorry voor niet posten...
Ik heb een soort van confusing life right at the moment...
Dus ja
Daarommm

zondag 18 mei 2014

clip: 22

Heeeeey

We hebben weer een nieuwe clip voor jullie!
Deze hebben we iets van 2 weken geleden gemaakt, maar we konden hm niet uploaden...
Dus jaaaaaa

hier komt ie:
https://www.youtube.com/watch?v=gkeouGjY-C0

Dus ja...

Dat was het...
Byeee!

Maud & Soof

donderdag 15 mei 2014

TFIOS review

Eeyy

Lang niet gepost...
Sorry, ik heb niet echt een goede reden voor niet posten...
Ik had gewoon niks om over te praten, omdat ik nogal saai ben...
Maar okkeeeey

zondag 11 mei 2014

Update

Heeyyyy

Sorry dat ik niet heb gepost voor ik weet niet hoe lang...
Ik ben wel aan een nieuw philoSophie bericht begonnen. En ook aan een ander.
Ik moet mezelf soms even herinneren dat jullie dat niet zien. En dus denken dat we helemaal niet bezig zijn met dit blog. Maar we zijn wel bezig!!!!
Keej?! Maar daarom even een korte update op mijn leven:

woensdag 7 mei 2014

Random stuff

Heeey

Ik wou het over iets  hebben maarik ben een soort van het verhaal vergetenn....
Dat gebeurt me echt NOOIT.
Zeker niet met een goed onderwerp
En nu denk je zeker: Soof als je niet meer weet waar je het over wou hebben dan weet je ook niet of het een goed onderwerp is...
Maar jullie hebben het lekker FOUT
Want ik weet het onderwerp wel alleen  niet meer hoe ik het wou zeggen... soo yeah

dinsdag 6 mei 2014

woorden


heey allemaal,
ik heb net het bericht van Soof gelezen, en ik kreeg een idee door wat zij had gescheven 'dat de meest normale dingen toch heel mooi kunnen zijn' en ik moest toen ook denken aan woorden, -woorden zijn dan niet altijd even 'mooi' of je kan het niet eens zo beschijven- woorden vaak best veel en je hebt het zo snel gezegd en het is ook erg makkelijk om te zeggen.

maandag 5 mei 2014

Everyday beauty - philoSophie

HI!

First post in english....
As I said in another post, I want these posts be more deep than normally...
So yeah, I'm making a series of it. It's called: philoSophie You can guess yourself why i chose that name. (thanks to Maud for giving the idea)
I don't know how much I'm gonna make. And also, it's not a everyday thing. Because I need to find a good subject for every post....
So I'm hopefully gonna post a philoSophie post ones a week.
Warning: if your not someone of the deep thinking then skip this, our try it. But please don't leave bad comments or stuff, cause it's what I like to do. And I don't care about your opinion. Keej?
So here's the first one!
Click the button below to read it!

Day in pics

Eey

Ik had op koningsdag een paar foto's gemaakt, over onze dag...
Dus jaa


 Maud en ik hadden mandjes gemaakt zodat we over de markt konden lopen en verkopen. We hadden met een mandje met armbandjes (zelfgemaakt) en wafels.
 Maud had een speel gitaar gevonden tussen de spullen die haar ouders gingen verkopen, en was uren zoet...
(de gitaar is uiteindelijk niet verkocht volgens mij...)
 We hadden met allemaal mensen een heel goed en gezellig plekje! We hadden met z'n allen ballonnen opgehangen.
 Dit is echt een chaos foto... Dat was het trouwens niet echt....
 Lotte(nichtje van Maud) had ons geholpen dus mocht ze een armbandje uitkiezen.
 ....
 Na de markt hadden heel veel mensen spullen achtergelaten.
Dus wij konden het niet laten om even rond te lopen...
We kwamen bij een grabbelton vol met nagellakjes we hebben er in totaal meer dan 20 gevonden!
walkinggg.




Dat was het een beetje....
Als je meer van dit soort berichten wil comment even.
En ja...

Byeee
X
Soof

dingen die me de laatste tijd bezig houden

heeuy,
Iedereen heeft dingen die je bezig houden, en aangezien ik ook bij iedereen hoor hier een lijst met dingen die me bezig houden en de uitleg waarom:


We're alive!!!!

Olaaaa

Sorry voor zooo lang niet posten
Maar ik had geen wifi...
Ja I know living hell
Blablabla

donderdag 24 april 2014

ideeen voor konings dag

heey allemaal Soof een ik gaan samen op koningsdag iets doen maar we hadden geen idee wat we konden doen dus gingen we op internet zoeken en daar vonden we ook niet echt iets.
dus voor mensen die net zo wanhopig zijn als wij waren hier een paar originele (en minder originele) ideeen:

woensdag 23 april 2014

Video clip: Same love

Heey

Maud en ik hebben vandaag een video clip gemaakt. En ja...
Zeg wat je er van vind en of je er meer wilt en op welk liedje!

So yeah here it isss!!
:
byeeeeee
Maud en Soooof

zondag 20 april 2014

KIDSFORALL PICKNICK

Heeyy

We hebben weer een video gemaakt!

We hopen dat jullie het leuk vinden!

Byeeerss

Kim, Soof en Maud

donderdag 17 april 2014

gedichten

dat er nooit eens één


heey allemaal ik heb een heel mooi gedichten boekje dat heet: 'jij bent de liefste'
het is een super mooi boekje met ook hele mooie tekeningen in dit bericht schrijf ik een paar van de mooiste gedichten uit dat boekje (sommigen  ken ik al uit m'n hoofd)

woensdag 16 april 2014

Waking up

Heey mensen

Sorry voor de berichten spam vandaag...
Maar ik ben een boek begonnen op wattpad!
En jaa... Ik kwam vandaag op het idee van het verhaal... Ik heb de meeste dingen uit m'n duim gezogen op de fiets en ja. Ik ben begonnen terwijl ik frans moet leren en dat ga ik nu ook doen....
Het is in het engels dus ja als je geen engels kan: sorry.
Het heet: Waking up. Dit is de link: http://www.wattpad.com/45983880-waking-up
Dus ja.
Als je het wilt lezen: lees het!
En als je het niet wilt lezen: lees het niet!

Byeeers
X
Soof

yoga


heey
allemaal ik denk niet dat jullie het al weten maar ik zit al een tijdje op joga en ik schrijf de leukste dingen ervan in dit bericht...

dinsdag 15 april 2014

Idee

Heey

Ik had dus een idee, ik wou misschien een keer in de zo veel tijd een bericht in het engels gaan schrijven...
Dit is echt een spontaan ding, ik heb nog niks afgestemd met Maud ofzo. Maar ik wou jullie mening. So: yes or no? En hoevaak? 1 keer in de week, of twee keer in de maand??! Geef ideeën!
Comment!!!

Byee
X
Soof

PS. hieronder staat een echt bericht

Schelden

Heeey

Het voelt echt als een eeuwigheid geleden dat ik heb geschreven...
Sorryyy.
Maar zoals ik al eerder zei: ik heb echt totaal geen inspiratie...
Maar ik heb weer wat gevonden:

zondag 13 april 2014

search engine: oftewel google

heey,
ik had laatst met eamy een gesprek dat ging over zoek mashines en hoeveel het er zijn, en jet zijn er inderdaad erg veel en ik snap niet waarom bedrijven er een maken want toch iedereen gebruikt google, toch?!

woensdag 9 april 2014

het was best een fijn leven

oke mensen als je deze titel leest denk maar niet dat ik dood ga want dat ga ik nu niet dussssss...

nee grapjeeeeee
ik heb een boek gelezen dat heet "het was best een fijn leven" het is echt zo'n mooi boek en aan het eind moest ik huilen omdat het zo'n verschikkelijk mooi einde was. het is echt een aanrader (dus mensen die van lezen houden of een boek moeten lezen voor nederlands).
hier de flaptekst  :(als je al overtuigt bent dat het een mooi boek is zou ik dit niet lezen want dan is het boek leuker om te lezen)

Sorry, maar ik heb in mijn leven nooit iets echt belangwekkends meegemaakt. Ik ben een meisje dat een keer vergat naar links en rechts te kijken, voordat ze de straat overstak…
Liz is vijftien als ze bij een verkeersongeluk om het leven komt. Ze belandt in Ergens, een plaats waar het leven eigenlijk gewoon verdergaat zoals op aarde. Maar met één belangrijk verschil: de bewoners worden jonger in plaats van ouder. Liz zal moeten leren ‘leven’ met de zekerheid dat ze nooit zal trouwen en kinderen zal krijgen. Maar ze sluit wel nieuwe vriendschappen. En misschien vindt ze in Ergens toch nog haar eerste liefde…


Boekgegevens
Titel: Het was best een fijn leven
Auteur: Gabrielle Zevin
Uitgever: Pimento
Jaartal: 2011
ISBN: 9789049924720                    
Aantal pagina’s: 288
Prijs: € 10,00

ik hoop dat jullie het gaan lezen

xx maud

gestoord, en SORRY

slaap slaap slaap slaap slaap slaap slaap slaap slaap slaapm jjjjjjjjjjhdjwekhd4iuhdkfhgwkrhqhx

maandag 7 april 2014

Hockey enzo....

Eey People

Sorry voor geen bericht plaatsen dit weekend... Ik kan nu wel zo'n super stom excuus van: ik had geen tijd. Vertellen, maar dan lieg ik en ik hou niet van liegen.
Ook niet van roddelen trouwens, echt waar. Als je iets over me te zeggen hebt zeg het dan gewoon recht in m'n gezicht. Of ben je daar te bang voor??!! Echt ik heb gevoel dat een paar mensen gewoon de HELE tijd over mij aan het roddelen zijn. HEB JE NIKS BETERS TE DOEN MET JE LEVEN?!
Maar okee
Sorry.....
Dat was even wat ik moest zeggen.
Soofje gaat zo meteen HOCKEYEN.
Ik heb zaterdag met 2-0 gewonnen. En als we zo doorgaan worden we kampioen !!!!!
YEEY
Dan gaan we in de ijssel springen!
Ja... I know weird.
Maar het is een soort van traditie bij de hockey club: ben je kampioen dan moet je met hockeykleren en al in de IJssel...
Hahah maar dan moeten we dat nog wel even waar maken...
Dus ja
Ik ga nu mijn tas in pakken van morgen en dan omkleden en dan naar kim fietsen en dan naar hockey en dan ga ik hockeyen en dan ga ik weer terug en dan ga ik eten en dan boeit het jullie niks meer
Sooo Yeahh

Byeerrss
X
Soof

zaterdag 5 april 2014

obsessed

oke mensen kevers zijn cool!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



KEVERS KEVERS KEVERS KEVERS KEVERS KEVERS KEVERS KEVERS KEVERS KEVERS KEVERS!!!!!

ik ben een kever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ik






Dit bericht was gewoon te falend om niet te posten! Maud was blijkbaar in een vage bui dus schreef ze dit.... En ik post het!!!!!!!!!!!!!
X Soof

woensdag 2 april 2014

dinsdag 1 april 2014

...

Heey

Kort bericht...

hopebelivelove.blogspot.nl

crazylifeilonca.blogspot.nl

love-nice-times.blogspot.nl

Moet ik nog meer zeggen?!!

:P
Byeee
X
Sooofje

10 000 pageviews

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY


10 000 pageviews
BOEM
haha
thankssx
!!!!!!!!!!
GOSH
Dat zijn echt niet normaal veel...


Byeeeeeeeeeeeerss
X
Soooooooooooooof & Maaudd

Random verzameling van korte berichten

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey

PEOPLEEEEEEEEEEEEE

HOW ARE YOU?!!

Ik heb de laatste tijd een paar hele vage berichten niet gepost maar wel opgeslagen en samen in een bericht gemaakt ik hoop dat jullie het leuk vinden! X Soof

maandag 31 maart 2014

dingen waarvan ik wil weten hoeveel

Iedereen heeft een ding waar die van wil wten hoeveel het er zijn ik bedoel iedereen heeft weleens ggeteld hoeveel gaatjes er in je riem zitten of hoeveel moedervlekken je op je gezicht hebt en ik ga voor julie (ik weet niet zeker of het jullie iets intresseert maarja) een hele lijst maken met allemaal dingen waarvan ik wil weten hoeveel het er zijn.
  1. regendruppels op een vierkante centimeter
  2. moedervlekken over mijn hele lichaam
  3. tegels in de straat 
  4. haren op mijn hoofd
  5. kleuren in de wereld
  6. pinnetjes van je borstel
  7. haartjes van mijn tandenborstel
  8. m&ms in de wereld
  9. rimpeltjes op mijn hand
  10. sites op google
  11. links op internet
  12. alle powerpoint dias deie er bestaan
  13. glitters in glitter nagelak
  14. hagels in een hagelslag pak
  15. bubbles in spa rood
  16. letters in een boek
  17. bubbletjes van het bubbeltjes plastic
  18. haartjes van de brievenbus
  19. magneeten
  20. drupoels inkt in een pen
  21. streepjes op een streepjescode
  22. vakjes in mijn wiskunde schift
  23. gescheven letters Q
  24. tinten blauw
waarschijnlijklhebben jullie niet de hele rij gelezen maarja ik vond het leuk om te schijven want eigenlijk denk ik hier nooit bij na
xx maud

OMG

omgomgomgomgomgomg weet je hoe cool heel erg bedankt mensen oke ik draai door jullie weten niet waar ik het over heb laten we aan het begin van het verhaal beginnen:

heel heel lange minuut geleden logde ik in op kids for all om een bericht te schrijven en de berichten te labelen (ik ben er eidelijk achter hoe dat moet) en toen keek ik bij pageviews (OMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMG) en toen zag ik dat we heel veel pageviews per dag hebben. jeej oke I know dit was een heel korte mededeling maar echt heel erg bedankt hiervoor!!!!!!!!!!!

en ook berichten krijgen heel veel +1s   heel erg bedankt


komt het omdat we de laatste tijd veel plaatsen? leave it in the comments!!

bedankt bedankt bedankt bedankt,
xx-maud
ps. ik heb heel vaak bedankt gezegt maarja



zondag 30 maart 2014

vrijdag 28 maart 2014

Wiskunde toets en Catching Fire

HEEEY

Ik heb net een wiskunde toets gemaakt. En ik schrijf dit bericht op mn mob dus sorry voor de spellings fouten....
Maud heeft een bericht geschreven maar die heeft ze nog niet gepost... Dus die had ik net kort gelezen. En ik ga niet zeggen wat er in staat want dan steel ik haar idee... Maar Maud gaat die binnenkort wel plaatsen denk ik...

Uhmm maar jaa...
VANDAAG KRIJG IK DE CATCHING FIRE DVD OMGGG **obsessie aanval** **nou ja niet helemaal want ik zit in een doodstille klas na een wiskunde toets** **maar obsessie aanval op mijn mob** Uuuhm ja.... Mensen die mij niet kennen, of dit blog pas voor het eerst zien: Ik ben nogal fan van the HungerGames en uuhm jaa... niemand stopt mij van fan zijn (nouja behalve mn vader maar I don't care) dus jaaaaa fan girl hierooo hahah wauw dit bericht slaat helemaal nergens op....

Sorrryy

BYEE
X
Soof

donderdag 27 maart 2014

2 zinnen van Donna

Hallo mensen

Donna mag vandaag 2 zinnen in dit bericht schrijven.
Hier komt ze:
Sophie heeft een dop van Guyan gestolen en die dop is groen en Guyan vindt Soofi nu heel aardig en dat is heel leuk denk ik en ik hou van apenstaarten en Soofie's naam kan ik heel goed spellen en als je de koelkast opent zie je een apenstaart. een APENSTAART is een wonder, een KOELKAST is beautiful, maar THE HUNGER GAMES is PERKATNISS - Donna.

jaaaaaaaa.
Hier zit ik dus elke dag mee opgescheept.......

Ik heb inderdaad de dop van Guyans pen gestolen. En ja....
I don't care
You don't care

Ik heb net een frans SO gehad en over 5 minuten is het pauze.
En ik heb honger......

Sorry voor dit mega random bericht....

Byeeeeeee
X
Sooooooooooooooooooooooooooooooooooooofie

woensdag 26 maart 2014

nieuw uitgevonden dingen:


oke mensen ik ben best wel creatief (al zeg ik het zelf) en daarom vind ik elke dag wel wat nieuws en vaags uit ik ga voor jullie de nieuwe uitvindingen opschijven:
  1. harige koekiemonster wangen, ik type dit nu met die wangen(ik zei toch dat ik vaag was
    ) maar dan doe je op dubbelzijdig plakband op de ene helft stukjes wol en de andere kant plank je op je wangen
  2. als je op de zool van je schoen schijft met je pen doet je pen het beter
  3. niet werkende papier nagellak ik deed een beetje topcoat en daarop een papiertje met een quote en het papiertje wou niet blijven zitten en het werd heel lelijk
  4. je kan van een hoeslaken een cape maken en als je dan een beetje snel loopt dan komt de wind in dat ding en dat geeft een cool effect
  5. dat je dingen kan inpakken met washi tape
  6. dat je voor jezelf een tweepersoonbed kan maken van een logeermatras dat je naast je eigen matras legt
  7. dat het grappig is om 2 uur met je vingers (bijvoorbeeld middel en wijsvinger) aan elkaar vast getaped te zitten
  8. een prullenbak trek mashine, ik maakte een touwtje aan mijn prullenbak vast en als ik er iets in wou gaaien trok ink em naar met toe (wat overigens niet erg goed werkte want mijn prullenbak viel steeds om
  9. kreukel huid, je plakt plakband op je huid zodat je huid dubbelzit haalt het er van af en je hebt voor 10seconden een gekreukelde huid
  10. slapen met je kussen op je hoofd is fijner dan met je hoofd op je kussen
  11. je kan een ijsje maken met mandarijnen stukjes en daartussen mandarijnensap (en dat is lekker)
  12. als je topcoat op je nagels doet zonder iets eronder en je strijkt het meeste eraf met een tissue dan heb je matte nagels
  13.  
    oke dit waren mijn uitvindingen maar ik heb een vraag en als iemand het antwoord weet zet het antwoord dan in de reacties
    de vraag: waarom bestaan er geen auto's op wind energie?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????want een auto vangt heel veel wint dus eventuele windmolentjes in de motor kap zouden kunnen draaien en energie produceren

nouja dat was het
xx-maud

Reclame

Heey

Nieuw blog::::::

http://splashmecrazy.blogspot.nl/

Love this blog.
Love the girl that writes this blog.
And it's just amazing.

Byyee
X
Soooooooooooooooooooooooooooooooooooofje :P

RANDOM

Heeey

Ik heb net de Geo toets gemaakt. Ben echt bang voor mijn cijfer maar ik heb zoizo 1 vraag goed heb ik gecheckt!!! Yeey ofzo.....
Haha maar ja. Ik moet nu eigenlijk opdrachten maken maar ik heb geen zin....

dinsdag 25 maart 2014

3e onvoldoende **shock**

Heey

Ik moet nu eigenlijk geo leren. Want als je mn blog volgt weet je dat ik daar een onvoldoende voor heb gehaald (sliiiim)
Maar ik heb het ook voor me kaar gekregen om een 3e onvoldoende binnen teslepen!!!
YEEY not
4,8 voor frans. Wat mijn gemiddelde TOTAAL niet aantast. Want ik sta een 7,3
WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAT
That's kind of impossible. But I did it!
De vorige periode stond ik een 5,8 ofzo dus nogal een vooruitgang!

God ik ben blij (nou ja niet met die onvoldoende maar you know what i mean)
En nu ga ik echt geo leren anders dan ga ik DOOD

Dusssssssssssssssssssssss

byeeeeeeeeeeerss
X
Sooooof

A couple of random facts about this world

Heey

Ik verveel me dus hier wat domme dingen:

1. My Little Pony is stoer.
2. Ik word later minister president ( :P )
3. Donna is verschrikkelijk goed in berichten verpesten
4. The Hunger Games is gewoon THE BEST
5. Catching Fire is het beste boek (en film)
6. Vroeger waren vrouwen echt zielig.
7. Vroeger waren de mensen echt dom
8. Ik moet een werkstuk schrijven over de was doen
9. Nobody cares
10. Youtube is gewoon geweldig.
11. Elke Youtuber is nu op playlist live
12. Loes en ik gaan misschien een channel maken
13. Maud en ik waarschijnlijk ook voor kidsforall.
14. Ik ben wattpad verslaafd.
15. Jij nu waarschijnlijk ook.
16. I love you
17. Ik word president van Amerika
18. Ik ga nu stoppen.
19. Haha gefopt (wow gebruikt iemand dat woord überhaupt(hahah mega stoer woord) nog??!)
20. OMG I just made 20 facts!!!

Dat was het!!!!!!!!
Byeeeersss
X
Soooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooof

maandag 24 maart 2014

Little by Little

Heey

Ik heb dus laatst een heeeeeeeel mooi liedje ontdekt. En zoals jullie al lazen heb ik al geprobeerd om dit bericht te schrijven maar Donna verpeste het een beetje (love you) en ik wil gewoon dat dit bericht perfect word. Omdat het liedje ook perfect is.

Blooper Bericht (thanks to Donna)

Ik probeerde laatst een bericht te schrijven en toen gebeurde dit.....
Thanks to Donna voor dit bericht :P
Dus veel plezier!!!
PS. het echte bericht komt binnenkort online (misschien vanmiddag al)

vrijdag 21 maart 2014

opvanguur, nederlands, quotes en prezi

heey allemaal,
ik zit nu op school dit bericht te typen, we hebbben opvang en volgende week hebben we een presentatie voor nederlands. hij gaat over fonetisch schift en ik heb hem in een prezi gemaakt,
oke wacht ik stuur een link http://prezi.com/idg5ubmzk8qi/?utm_campaign=share&utm_medium=copy&rc=ex0share
voor mensen die wat over fonetisch schift willen weten.

maar waarschijnlijk willen jullie niks over fonetisch schift weten dus...
ik zit dus in de mediatheek van school en schijf dit bericht, trouwens er komen filmpjes aan jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
 en ik ben vandaag een random dag vlog aan het maken
ik heb een leuk idee ik ga wat random grappige plaatjes opzoeken en dan ga ik ze aan jullie laten zien
 

 
 

 
oke misschien zjin jullie er achter ik ben fan van quotess..

maar jaa baai baai
<3 maud

donderdag 20 maart 2014

songteksten

heey ik luister de laatste tijd best veel muziek en ik begin eindelijk de songteksten te verstaan!!
en ik vind dat zoveel songteksten zo'n versschikkelijk mooie tekst hebben ook nederlandse liedjes (die ik natuurlijk al kon verstaan)

 bijvoorbeeld "Ik zou het zo weer overdoen" een super mooie songtekst al houd ik niet echt van het nummer de tekst vind ik echt mooi.
ook "mag ik dan bij jou" vind ik een mooie songtekst echt het mooiste nummer ever ik moest bijna huilen:'). de hele tekst is zo mooi en in tegenstelling tot "ik zou het zo weer overdoen" vind ik dit nummer wel de goede swing (swong swang!?) hebben maar de engelse vrolijke liedjes zoals "happy" vind ik ook heel leuk.

"ordinary love" is ook echt een heel mooi nummer maar als je naar een songtekst luister vind je altijd wel iets moois want daar zijn ze toch voor gemaakt?
oke nu ik er iets beter overnadenk bedenk ik me dat house nummers niet echt een mooie tekst hebben of leuk het gaat dan vooral om de hardebastoon die je hoort, waar je lekker op kunt springen/dansen en voorde rest niet heel bijzonder zijn.

ik vind het verschrikkelijk knap (I know eigendunk!!!) van mezelf dat ik zo'n lang artikel schijf over songteksten maar nu gaat het hele artikel dus niet meer helemaal over songteksten :)

en nu weer verder met songteksten ik ga nu de songtekst van "mag ik dan bij jou" kopiëren van een site en hier weer plakken grapjee, maar dat is wel wat ik eigenlijk altijd doe maar ik schrijf het nooit op, want zo'n hele tekst gaan opschrijven is mij iets te veel werk als je ook gewoon op eeen paar knopjes moet drukken. 
oh trouwens ik bedenk me net dat dit nummer nóg mooier is met de muziek dus
en met de voice kids was er ook een meisje die dit leidje zong ik vind dit ook echt een mooie versie:



oke ik denk dat jullie wel weten wat ik het mooiste nummer vind maar ik blijf toch meer van engelstalig houden.

baaibaaikoejevlaai,
xx-maud

woensdag 19 maart 2014

Bloggen enzo

Eey

apenstaart
Sorry dat was donna.....
Ze is nogal gestoord en obsessed met apenstaarten....
Hahaha, uuhmm waar wou ik het ook al weer over hebben??!!!
Do you know?
I don't know?
Do you?
I don't
:P
Keej ik weet het weer hier komt het:

dinsdag 18 maart 2014

Even snel.......

Heeeey

K heb even een super kort bericht.

BEKIJK DIT BLOG: http://loftwingsandmockingjays.blogspot.nl/

dat was het eigenlijk....

Byeerss
X
Soooooooooooooooooooooooooooooooooooooof   ;D

maandag 17 maart 2014

WHAT DO YOU WANNA READ??!

Eey people

Ik (en ik denk ook Maud) weet (weten) niet zo goed wat ik (we) moet (moeten(k zal stoppen nu ;P)) plaatsen...
Dus jaaaaaaaaaaa
Daarom: What do you wanna read??!!
Wat is jou favoriete bericht, en wil je meer van lezen??!!
Het mag ook echt een heeeeeeeeeeel oud bericht zijn, of een bericht van vorige week. I (we(sorry ik zij (wauww perfecte spelling(merk je ook dat ik nu al in het vierde haakje zit of zo :P)) dat ik ging stoppen)) don't care. Uhhm ja kan je het nog volgen?!! Ik zelf niet eens meer. GOSH haha
Heeey uuhm ik ga frans leren want ik heb morgen SO en nog amper geleerd (slim(#sarcasme(#haakjeslove(#ikhoumekopmaarweerdicht))) Dus jaaaaaaaaaaah
Reageer please?!!
Niet bang zijn dat je iets geks zegt. Want ja... Kijk naar dit bericht..............
Byeeeeeeers
X
Soooooooooooooooooooooooooof(die nu echt aan haar frans moet beginnen)

donderdag 13 maart 2014

TESTJE :P

Een vriendin van mij liet deze site zien. Het is een test over welk hunger games karakter jij bent!!!
Echt super leuk!!! Laat even achter wat jij bent! Ik was Johanna Mason :P
http://www.buzzfeed.com/kimberleydadds/which-hunger-games-character-are-you
Byee
X
Soof

PS. het is in het engelssss maar het zijn voornamelijk plaatjes dus ja.....

woensdag 12 maart 2014

Soofjes wereld

Heey

Ja hoor ik heb het voor me kaar gekregen... M'n tweede onvoldoende, dit keer voor geo. No big suprise ik haat geo, en als ik de kans krijg om geo te laten vallen pak ik die meteen.... En i know ik mag niet zeuren want het is pas mijn 2e onvoldoende en we zijn al over de helft van het jaar.... Maar toch.
Ik merk wel dat ik mezelf er heel makkelijk doorheen lach. Ja lach niet praat. Ik lach mezelf overal uit best makkelijk. TE makkelijk. Iedereen denkt dat ik het niet erg vind en weer door ga naar een nieuwe bladzijde maar eigenlijk: NEE. Dat doe ik niet, ik zit mezelf vanbinnen verschrikkelijk uitteschelden(mooiwoordhe??!) en hier na krijg ik een preek van mezelf over hoe ik het beter moet gaan doen. Niemand ziet het niemand hoort het de enige die weet wanneer ik dat doe ben ik zelf. Ik sluit me gewoon uit van de wereld. En ga leven in de wereld van Soofje: waar alles perfect moet zijn, ik haat die wereld. Maar ik ga er automatisch heen. Waarom denkt iedereen toch dat perfectionistisch zijn een geschenk is?? Dat is het namelijk echt NIET. Niemand kan perfect zijn, ik niet jij niet niemand niet. En zo is het. Maar toch zit er zo'n vaag iemand in mijn hoofd die vind van wel. AAAARRGHH. Echt als iemand weet hoe ik die iemand kan vermoorden sugesties zijn altijd welkom.......
Maar ik ga maar weer aan het werk voordat ik weer een onvoldoende krijg....

Byeee
X
Soof(je)

donderdag 6 maart 2014

snoep tips

hier weer een testje wat voor snoep jij waarschijnlijk lekker vind het getal tussen uitroeptekens is het getal waar je naar moet gaan (let op de kleine lettertjes onderaan)
  1. ik houd meer van zoet !2!, ik houd meer van zout !3!
  2. ik houd van zuigen op snoep !4! ik houd van bijten op snoep !4! ik houd van kauwen op snoep!5!
  3. ik houd van zuigen op snoep !6! ik houd van bijten op snoep !6! ik houd van kauwen op snoep!7!
  4. ik houd van pepermunt smaak. ja !8! nee !9!
  5. ik houd van snoepjes die je min. 15 keer moet kauwen !10! ik houd van snoep waar je max. 15 keer op moet kauwen !11!
  6. ik houd van salmiak ja !12!  nee!13!
  7. ik houd van suiker op mijn snoep ja  !14! nee !15!
  8.  jouw ideale snoepjes zijn :desserts mints, (maag)pepermunt, pepermuntballen, pepermunt hompen, pepermuntkussens, pepermuntruitjes
  9. jouw ideale snoepjes zijn : appelkaneelkogels, appelkogels, citroenkogels, colakogels, vruchtenhartjes, roomboterwafeltjes, kaneelkussentjes, haagse hopjes, toverbal
  10.  jouw ideale snoepjes zijn : fruittoffees, kauwgomballen, kauwgom,  
  11. jouw ideale snoepjes zijn :schuimmaardbijem, perzikjes, banaantjes, bramen en frambozen, kikkers, muizen, kersen, maantjes, colaflesjes, smurven, aardbijen, gummiebeerdjes, fruitjojo, zure kersen, bonte hartjes, pico balla balla, dragibus
  12. jouw ideale snoepjes zijn : salmiak duiten, salmiak beertjes, salmiak schildpad, salmiak repen, salmiak hart, salmiak ruitjes, salmiak truffels, salmaiak kruit
  13. jouw ideale snoepjes zijn : krepelientjes, pastilles,  finse dropstockies
  14. jouw ideale snoepjes zijn : dropkrakelingen, zaanse drop, dropharingen, heksenhyl, finse dropstockies, ijsberen, 
  15. jouw ideale snoepjes zijn :dropkat, dropmaan, dropsalino,  dropvis, zwartgeld, boederijdrop, schoolkrijt, zwartwitjes, tikkels drop, jujubes, droppuntjes, gemengde drop, knoopjes drop
ik hoop dat jullie dit leuk vonden greetzzzz
maud

woensdag 5 maart 2014

Verveeld tijdens R-uur Nederlands

Eey people

Ik heb zometeen latijn toets yeeeeeey NOT.
Hopelijk gaat het goed en gaat die man niet de woorden vragen die ik niet ken....
Maar uuhmm ja. Ik zit bij nederlands r-uur (dat is een soort uur waar je zelf kan kiezen wat je wilt gaan doen. dat moet je wel van te vore plannen maarja...) En die vrouw is super creepy....
haha.
Voor me zit een meisje haar nagels te lakken met een stift.
En ja ik heb net nog eve heel sneeky mn woordjes doorgenomen (want die vrouw is super streng, je mag alleen maar nederlands doen terwijl je bij andere docenten ook wat anders mag doen tssss.)
En ja ik heb mn huiswerk bijna af ik hoef nog maar een paar woordjes opteschrijven. Dus ik zit nu sneeky een bericht te schrijven. Terwijl die vrouw een paar jochies straf zit te geven omdat ze geen nederlands doen. Gelukkig ben ik een heel braaf uitziend meisje dus controleerd ze me niet zo vaak.... Alleen als ik naast Loes zit... Maar Loes is naar de leerlingenraad ofzo.... Dusja.
Simke (die naast mij zit) doet History.....
Mijn internet is echt niet normaal sloom. Gosh
Voor de rest ik hoef nog maar 4 minuten yeey...
Ik zit me gewoon door dit uur heen te schrijven joh! (niet dat ik al het hele uur over dit bericht doe want ik ben pas een paar min geleden begonne...)
Nu nog 3 min!!!
Ik ga maar weer.
Trouwens scroll eve naar onder maud heeft een grappig bericht over muziek geplaatst enzo....
Dus ja ga dat lezen.
Nog 2 min!!!!!

Nouja
Byeersss
X
Soof

history, music en lente

hey allemaal, ik zit nu in een history les na een toets. En luister muziek ik vind het leuk om muziek van de top 40 te luisteren en luister nu wizard van Martin garrix en jay hardway. En ik weet niks om over te praten o ik weet al wat (ik luister nu XO van Beyoncé) het word lente jeeeeej gister kon ik al buiten lunchen en de zon schijnt volop het is echt al heerlijk weer gisteren heb ik ook de eerste wesp van het jaar gezien!!! Ik weet nou niet of dat een voordeel is maar het betekent in elk geval dat de lente er aan komt. (nu luister ik all of me van John legend Super mooi nummer). Ik denk dat ik vanmiddag ook buiten ga eten I'm so happy ik houd echt van lente ik heb een nieuwe fiets en ik heb na anderhalf jaar eindelijk mijn tienvingerig blind typen examen van LOI gehaald nog meer jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej ik heb morgen weer een toets dus misschien krijgen jullie ook morgen een berichtje want bij niet alle vakken mogen we nadehand op ons mobiel ( ik luister nu blue bittersweet van Ilse de Lange). Oh trouwens volgens mij mag dat met wiskunde nooit dan moeten we altijd extra opdrachten maken :( . Maar vrijdag heb ik ook een toets maar ik weet niet precies welk vak maar misschien stuur ik dan wel een bericht. Ik vind het altijd zo leuk om iets te plaatsen en vooral als we reacties krijgen owh dag ik ga een filmpje kijken baaiers Maud